Leveranciers

Van der Valk verkoopt hotel Kinderdijk

Tegen de gewoonte van de bekende horecafamilie in, heeft Van der Valk zijn vestiging in Kinderdijk verkocht.

Het relatief kleine bedrijf in Kinderdijk paste echter niet meer in de filosofie van directeur-eigenaar Rob van der Valk. Daarom is het nu door Adhoc horecamakelaars uit Gouda verkocht aan de heer en mevrouw Yang. Zij zijn al jaren horecaondernemers.


De twee gaan de komende weken fors investeren en het interieur deels vernieuwen. Het is de bedoeling dat nog voor Kerstmis het vernieuwde bedrijf aan het publiek wordt gepresenteerd. “We kunnen dan jaren vooruit met onze nieuwe zaak”, vertelt de heer Yang, die naast zijn functie als directeur veel in de keuken te vinden zal zijn.


Hij wil zich namelijk verder bekwamen in de Nederlandse keuken en veel leren van de chef-kok die al jaren in de keuken van hotel-restaurant Kinderdijk de scepter zwaait. Zijn vrouw zal als gastvrouw gaan opereren. “Het wordt beslist geen Chinese zaak. Ons vorige bedrijf in Rotterdam was ook een puur Nederlands familierestaurant”, vervolgt mevrouw Yang, die er op rekent dat de huidige klandizie hun nieuwe zaak graag zal blijven bezoeken.


Hotel Kinderdijk was meer dan vijftig jaar in de familie van Van der Valk en veel medewerkers werken er al tientallen jaren. De directeur-eigenaar van de hotelketen is er dan ook blij mee dat alle medewerkers bij de nieuwe horecaondernemers in dienst treden en dat de huidige exploitatievorm in grote lijnen ongewijzigd voortgezet wordt.


Van der Valk is verder voornemens een groot en modern conferentie-hotel te bouwen in het nabijgelegen Dordrecht.

Reacties

Reactie toevoegen