Personeel
Foto Hotel Leaders Network
Branchenieuws
Foto Hotel Leaders Network

Line-up Hotel Leaders Conference bekend

Hotelschool The Hague en Hotel Leaders Network organiseren op vrijdag 19 september de tweede Hotel Leaders Network Conference. De internationale top van de hotelwereld neemt deel aan het congres. Hoteleigenaren, directeuren en hotelmanagers kunnen zich hier inschrijven.

De conferentie begin met een Masterclass of Innovation door Mary Farmer van de Glion Switserland Hospitality Management School. Daarna volgen onder meer de Hotelschool Students Challenge de Pressure Cooker Case Study, de uitreiking van de HLN Award en een netwerkborrel.

Inspirators
Internationale ceo's nemen deel aan het congres als inspirators en juryleden. Daarna werken zij samen met een groep general managers aan een uitdagende case over Enterprise Risk Management in een zogenaamd 'pressure-cooker'-format. De volgende ceo's doen mee:

* Maarten Markus van NH Hotel Group
* Amy McPherson van Marriott
* Wolfgang Neumann van Rezidor Hotel Group
* Michael Wale van Starwood
* Steven Daines van Accor.

Hotelschool Students Challenge
Voorafgaand aan het congres werken geselecteerde studenten van verschillende internationale hotelscholen in teams aan een case. Deelnemende hotelscholen zijn: Hotelschool The Hague, Stenden University, Hotel Managementschool Maastricht, Hong Kong Polytechnic University en Ecole Hôtelièr de Lausanne.