Personeel

Amrâth Maastricht beste housekeeping

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht is tijdens Keeping Up 2008 verkozen tot hotel met de beste afdeling huishouding.

Directeur Marcello Pauw is ontzettend trots. "De afdeling huishouding - die Amrâth Grand Hotel de l'Empereur heeft uitbesteed aan Albatros en onder leiding staat van executive housekeeper Marjo Keerens - heeft de afgelopen tijd uitzonderlijke prestaties neergezet. In het bijzonder tijdens de renovaties van onze hotelkamers. Keerens heeft met haar team keer op keer de puntjes op de i gezet."

Mystery visits
In de voorrondes voor Keeping Up 2008 waren nog tien hotels over. De laatste fase bestond uit twee mystery visits waarbij kamers, openbare ruimtes en gastvriendelijkheid van de medewerkers uitvoerig werden bestudeerd. Pas na afloop van zo'n bezoek werd de directie hierover geïnformeerd.

Eigen identiteit
Tijdens de finale in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam moesten de genomineerde teams aan de hand van drie thema's inzicht geven in de kracht en eigen identiteit van hun housekeeping. De overweldigende act van het team van Keerens, die bestond uit een optreden van vier medewerkers en een film die hun werkzaamheden op een ludieke manier aan de genodigden vertoonde, gaf de winnende doorslag.