André Gerrits* biedt foodservice op locatie

André Gerrits* biedt foodservice op locatie

Sterrenchef André Gerrits van ‘t Amsterdammertje* lanceert INSPICED by André Gerrits, gastronomische foodservice op locatie geïnspireerd op zijn Michelin sterren filosofie. 

Met de lancering van een bijzondere film introduceert André Gerrits i.s.m. NoName Group, INSPICED by André Gerrits; gastronomische foodservice op locatie geïnspireerd op zijn Michelin sterren filosofie, voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Met dit nieuwe culinaire concept verzorgt André Gerrits, van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht, samen met zijn team internationale haute-cuisine gerechten en topgastheerschap op elk denkbare locatie. 

Full-service
Om zijn onderscheidenheid, zowel qua persoonlijkheid als filosofie, voor het culinaire concept INSPICED by André Gerrits kracht bij te zetten, is Gerrits niet over één nacht ijs gegaan. Hij liet een korte, spraakmakende film produceren. 5 juli is de film tijdens een persevent in première gegaan. Saillant detail: de tatoeage van de wereldbol, die symbool staat voor Gerrits' internationale gerechten, is daadwerkelijk voor deze film gezet. Het high-end catering concept is een gezamenlijk initiatief van André Gerrits en NoName Group, de organisatie achter culinaire festivals ‘Lekker Laren’ en in het verleden ‘Taste of Amsterdam’. INSPICED by André Gerrits slaat een brug tussen culinaire hoogstandjes en events op locatie. Zo wordt op elk denkbare locatie een smaakbeleving van een sterrenrestaurant gecreëerd. Uniek aan dit concept is de full-service, zo blijft het niet bij het verzorgen van enkel het eten maar is complete productie van het event mogelijk. Van topwijnen tot aankleding, entertainment en personeel. Maar: zonder gerokte buffetten en chafing dishes. Alles op maat en naar wens samengesteld voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Van sit-down diner, walking diner of feestavond met cocktails tot verjaardagen, babyshowers, jubilea, huwelijken, kerstdiners of bootdopen. Doel is altijd om een prachtig evenement op culinair gebied en in zijn geheel neer te zetten.

Bekijk de film:

 

 

Artikel delen