Rond de Tafel is het nieuwe dineren op 1,5 m

Rond de Tafel is het nieuwe dineren op 1,5 m

Gedurende 2 zomermaanden organiseert de Gashouder in Amsterdam: 'Rond de Tafel' met 5 Michelinsterren-chefs.

De Gashouder op de Westergas in Amsterdam wordt van 1 juli tot en met 31 augustus omgetoverd tot het grootste 1,5 meter-restaurant van Nederland. Een concept waarbij verschillende topchefs hun keuken tijdelijk verplaatsen en elke avond 100 personen gastronomisch verwennen en verrassen met een exclusief 5 gangen menu vergezeld door wijnen van topniveau.

In samenwerking met Les Patrons Cuisiniers zijn de volgende topchefs geselecteerd:

Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. 2 Michelinsterren van woensdag 1 tot en met zondag 12 juli
Richard van Oostenbrugge van restaurant 212 in Amsterdam. 1 Michelinster van woensdag 15 juli tot en met zondag 26 juli
Egon van Hoof van restaurant Mos in Amsterdam. 1 Michelinster van woensdag 29 juli tot en met zondag 9 augustus
Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof in Nuenen. 2 Michelinsterren van woensdag 12 augustus tot en met zondag 16 augustus
Wilco Berends van restaurant de Nederlanden in Vreeland. 1 Michelinster woensdag 19 augustus tot en met zondag 30 augustus

Door de grootte van de iconische Gashouder kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. Overal is aan gedacht en het belooft een reeks onvergetelijke avonden te worden. Reserveringen voor lunch en diner zijn mogelijk vanaf zaterdag 13 juni.

Rond de tafel is een samenwerking van Les Patrons Cuisiniers, Famous Flavours, Westergas en Rond de Tafel

 

 

Artikel delen