Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde koken in pop-up Rococo des Fleurs

Pop-up_Rococo_des_Fleurs

Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde koken in pop-up Rococo des Fleurs

Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren. Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in het exclusieve pop-up restaurant in Cothen.


Drie dagen, drie chefs  

Op 13 mei kookt Ron Blaauw voor Rococo des Fleurs. Dennis Huwaë zwaait de volgende dag de scepter in de keuken. Op zondag 15 mei wordt er afgesloten met Hans van Wolde

Locatie 

In Cothen (Utrecht) ligt landgoed Estate Cothen. Het landgoed is ontworpen door meesterflorist Menno Kroon. Op het landgoed bevindt zich een oranjerie waar de pop-up restaurant Rococo des Fleurs zal ontluiken. Kroon zal het pop-up restaurant voorzien van zijn bonte extravagante bloemen- én interieursignatuur.

Iris Hond en internationale club-DJ’s

Concertpianiste Iris Hond zal op de avonden optreden. Hond studeerde summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en won internationale muziekprijzen. De avond zal doorweven worden met internationale club-DJ’s Propulsive, Berber Esha en Hans Stroeve. Zij vullen de avond met moderne jazz, lounge en deep house.

Artikel delen