APS Glass & Bar Supply B.V.

Groothandel voor horeca Nederland. Groot assortiment in barbenodigdheden, stijlvol & duurzaam glaswerk, disposables, porselein, bestek en keukenmaterialen.
Beschrijving
Voor een goede horecazaak zijn barbenodigdheden en stijlvol, werkbaar glaswerk een must. Het in Amsterdam gevestigde APS Glass & Bar Supply biedt niet alleen een breed assortiment van hoge kwaliteit, maar streeft ook naar de beste service. Zo denkt APS met u mee over praktische oplossingen en worden producten binnen een kort tijdsbestek bezorgd. APS is opgericht in januari 2004 en bevoorraadt gerenommeerde horecazaken in Nederland. Toonaangevende zaken als Jimmy Woo in Amsterdam en NHOW in Rotterdam, maar ook de Utrechtse loungezaak Zussen, het Amsterdamse Brix en Bukowski. Naast duurzaam glaswerk biedt APS een compleet assortiment aan barbenodigdheden: van muddlers en finestrainers voor het maken van cocktails tot kelnersmessen, wijnkoelers en disposibles als rietjes, stirs en tonicstampers. Ook biedt APS barmachines als ice-crushers, blenders en citruspersen van verschillende merken. Bestek, porselein en keukenmaterialen maken eveneens onderdeel uit van het assortiment. Merken zoals Amefa, Piazza, Churchill en Royal Porcelain behoren tot het vaste aanbod.

Foto's

Producten

Intensieve samenwerking met Emga

APS heeft naast een uitgebreid assortiment aan barbenodigdheden en glaswerk de service mogelijkheden uitgebreid met het aanbieden van EMGA producten. We bieden snelle service en advies op maat.

Churchill, Piazza en Amefa

Als totaalleverancier biedt APS Glass & Bar Supply B.V. onder andere bestek aan van Piazza, Amefa en porselein van Churchill. Wilt u uw producten gepersonaliseerd met een logo, dit behoort ook tot de mogelijkheden.