Bier&cO

Het begon 25 jaar geleden, met Amsterdamse krakers die liever biertjes dronken van lokale Belgische brouwers dan van grote bierhandelaren. Na een strooptocht op het Belgische platteland keerden ze met een volgeladen busje terug naar Nederland. Al snel vonden de bieren ook gretig aftrek op allerhande feesten en ontstond de vraag of ze voor anderen ook niet wat mee konden nemen. Aldus geschiedde. Rap werd Belgisch bier uitgebreid met bijzonder gerstenat van over de hele wereld en werd het gekraakte bedrijfspand ingeruild voor een modern gebouw in het Amsterdamse havengebied. Zo groeide Bier & cO uit tot dé speciaalbierhandelaar van Nederland! In de afgelopen jaren werd de organisatie geprofessionaliseerd. Efficiency en effectiviteit werden verhoogd, maar wat heel bewust bleef is de pioniersmentaliteit met als belangrijkste elementen:

Een enorme liefde voor speciaalbieren en een sterke affiniteit met onafhankelijke, vaak kleinere, brouwerijen.
Een zeer groot en voortdurend vernieuwend assortiment speciaalbieren (ruim 550) op zowel fles als fust.
Een enorme kennis op speciaalbier gebied, waardoor bijzondere vragen veelal op maat ingevuld kunnen worden.
Een sterke klantenbinding en klantgerichtheid waarbij de klant geen nummer is.
Een zeer flexibele en klantvriendelijke service verlening.
No-nonsense en geheel onafhankelijk.

Inmiddels is Bier&cO uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 35 medewerkers. Naast de hoofdvestiging in Amsterdam heeft Bier & cO afhaal- en bezorglocaties in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en ’s Hertogenbosch, genaamd ‘Man van Drank’. Zo wordt de distributie door het hele land geoptimaliseerd.

Meer weten over Bier & cO? Neem dan een kijkje op www.bierenco.nl

Foto's

Video's

Producten

speciaal bier

Bier&cO heeft meer dan 1000 verschillende bieren uit binnen- en buitenland in haar assortiment. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling binnendienst.