Candra Hospitality

Candra Hospitality is opgericht in 2015 en gevestigd in Amsterdam. Ons bedrijf richt zich op de hospitality & leisure branche. Daarbij bieden wij een totaalaanbod van producten & diensten om u geheel te ontzorgen. Onder producten vind u een greep uit ons assortiment. Op onze website vind u meer informatie over onze producten en diensten.

Vestigingen

Amsterdam

Hullenbergweg 278 1101 BV Amsterdam
T: 085 303 15 86

Producten

Hotel TV

Met onze Hotel TV oplossing biedt u uw gasten real-time informatie en een gepersonaliseerd entertainment systeem. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een welkomstboodschap op het scherm als ze de kamer betreden. Daarnaast hebben uw gasten de mogelijkheid om door middel van de TV een hoop zaken te regelen en te bekijken.

Netwerk & Wi-Fi

Ieder hotel / restaurant. klein of groot, is afhankelijk van een efficiënt en goed functionerend netwerk voor verschillende soorten data (informatie, voice en video). Netwerkoplossingen bestaan er dan ook in alle soorten en maten.

Vtech hotel telefonie

Met hotel telefonie en onze aanvullende telecom oplossingen biedt u uw personeel en uw gasten een uitstekende oplossing voor interne en uitgaande communicatie.

Noodverlichting: veilig & verplicht

Noodverlichting (evacuatieverlichting) is bedoeld om de veiligheid van uw gasten te garanderen. Met noodverlichting zorgt u ervoor dat al uw gasten het hotel op een veilige wijze kunnen verlaten.
Tevens heeft de installatie een belangrijke functie bij het voorkomen van paniek. De noodverlichting blijft altijd branden, ook bij stroomstoringen en kortsluitingen. Doordat de noodverlichting altijd blijft branden wordt paniek voorkomen

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging in uw hotel en restaurant heeft een preventieve werking. Hiermee wordt de kans op indringers en overvallen drastisch teruggedrongen. Met het op correcte wijze toepassen van camerabeveiliging verhoogd u het gevoel van veiligheid bij uw gasten en personeel, en is hun veiligheid gewaarborgd.