Design Electro Products

WE LIKE LIGHT
AND SOUND BUT
WE LOVE TO AMAZE

DEP houdt zich inmiddels al meer dan 25 jaar bezig met het vertalen van techniek naar beleving. Het creëren van een omgeving waar je graag wilt zijn.

Er is geen bestaande term die precies omschrijft wat wij doen. Licht architectuur of AV-ontwerp dekt de lading niet voldoende. Al was het maar omdat wij niet alleen de ontwerpen maken, maar ook de installaties verzorgen. Noem ons maar leverancier van onderscheidende uitstraling in licht, beeld en geluid, dat komt er nog het meest bij in de buurt

Als onafhankelijk ontwerpbureau en installateur zijn wij niet gebonden aan bepaalde leveranciers. We verkopen een vertaling van techniek naar beleving. Een concept dat naadloos bijdraagt aan de gewenste sfeer.

De combinatie licht/geluid/beeld is gangbaar in de markt, wij hebben daar elektrotechniek aan toegevoegd. Een uniek voordeel. We denken vanuit de basis en houden rekening met toekomstige activiteiten.

Foto's

Video's

Producten

Stan & Co - Utrecht

In combinatie met de goed uitgebalanceerde licht en sfeer settings van DEP en een voortreffelijke audio-setup van SevenSound, is deze venue ijzersterk in het combineren en communiceren van een stoutmoedig doch zeer exquis concept.