Driessen Food

Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten. Met de mooiste vers en convenienceproducten, gepassioneerde vakmensen en betrokken leveranciers, kunnen afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven optimaal worden bediend.

Driessen Food blijft op alle fronten innoveren. In assortiment, techniek, kennis en in service. Alleen zo kunnen we de beste zijn in wat we doen.

 

Foto's

Producten

Vis

Sinds 2009 voert Driessen Food vis in het assortiment. Vanaf maart 2012 is dat volledig in eigen beheer vanuit onze tweede vestiging en visproductiebedrijf te Utrecht. Het assortiment bestaat uit verse vis, diepvries en conserven. Er wordt samengewerkt met gerenormeerde visleveranciers. Al is de aanvoer wereldwijd, wij informeren u graag over de verkrijgbare seizoensproducten uit Nederland, de Noordzee en de omringende zeeën. En dan vanzelfsprekend de niet bedreigde soorten.

Vlees

Onder deze groep vallen alle vlees-, gevogelte- en wildproducten. Hierbij kan onderscheid worden gemaakt tussen rauwe onbewerkte en -bewerkte producten, vleeswaren en gemak. De vleesproducten komen uit een diversiteit aan landen. Regionale producten zijn daarbij steeds meer vertegenwoordigd. Driessen Food vindt dat haar afnemers keuzes moeten kunnen maken en heeft dan ook in veel productgroepen verschillen in kwaliteit en/of herkomst.

AGF

Sinds er in de jaren ´80 werd gestart met import vanuit Rungis Parijs, heeft Driessen Food aardappelen, groenten en fruit in het assortiment. Van gangbare tot specialistische producten, onbewerkt of schoongemaakt: voorgesneden en hygiënisch verpakt. Driessen Food heeft een breed en diep assortiment aan AGF producten. Er is nog steeds directe import vanuit Rungis naast de samenwerking met andere grote producenten en importeurs. Driessen Food werkt echter ook steeds meer samen met kleinere (regionale) producenten. Vooral door de samenwerking met Willem&Drees sinds 2011, kan er ook goed voldaan worden aan de vraag naar regionale en biologische producten.

Zuivel

Wij hebben een zeer complete kaas en zuivel afdeling met verschillende Hollandse en buitenlandse kazen, dagverse zuivel en diverse ei producten. Naast ons uitgebreide standaardassortiment kunt u ook voor uw specifiekere zuivelwensen bij ons terecht.

Christoffels

Om de gastronomie nog beter te ontzorgen heeft Driessen Food een brede range van ambachtelijk voorbereide producten onder de naam Christoffels. Voor de momenten dat je wel wat extra tijd en ruimte in de keuken kunt gebruiken. Bereid naar eigen receptuur, dus stuk voor stuk onderscheidend. De specialiteiten van Christoffels vormen de basis. Ze zijn op smaak, maar bieden nog genoeg vrijheid voor de chef om zijn eigen signatuur aan gerechten te geven.