Duca_header

Duca Frozen Food

Duca mensen zijn ontdekkers en echte foodliefhebbers. Al jarenlang reizen zij de wereld door voor authentieke snacks die door de bevolking zelf gemaakt worden.

Over Duca Frozen Food

Duca mensen zijn ontdekkers en echte foodliefhebbers. Al jarenlang reizen zij de wereld door en proeven daar in elk land authentieke snacks die door de bevolking zelf gemaakt wordt. Elk werelddeel heeft immers zijn eigen eetcultuur en manier van bereiden. Niets is leuker dan van de inwoners zelf te leren hoe je die lokale lekkernijen maakt. 

Samenwerking met lokale partners

Zo kwam de Chef van Duca al in Thailand en China toen wij in Europa nog geen kennis hadden gemaakt met de kleur-en groenterijke keuken van Azië. Hij ontdekte dat klassiekers, zoals mini loempia’s en Aziatisch fingerfood, ook bij ons geliefd waren. Daarom startte hij een samenwerkingsverband met lokale partners.

De Duca ontdekkers struinen nog steeds de wereld af op zoek naar nieuwe kleine hapjes

Van Azië leerden zij dat je de echte populaire smaken op straat aangeboden krijgt. De naam Streetfood komt hier zelfs vandaan! Ook in andere werelddelen valt genoeg te ontdekken: straatbarbecues en fingerfood in Amerika of lekkere Mexicaanse hapjes in Latijns Amerika. De echte ontdekkers zoeken ook naar de authentieke recepten. Dat proef je immers in de smaak!

Meer informatie over Duca Frozen Food

Contactgegevens