DUNI-header

Duni Benelux

Al meer dan 60 jaar creëert Duni Benelux sfeer aan tafel. Bij Duni ontwikkelen ze innovatieve, praktische en duurzame tafelaankledingsconcepten en creatieve verpakkingsoplossingen voor horeca, zorg en event professionals.

Over Duni Benelux

De Duni collectie biedt je alle vrijheid. De vrijheid om bewust milieuvriendelijk te zijn. De vrijheid om al je creatieve ideeën te realiseren voor iedere gelegenheid. De vrijheid om praktisch en veilig te werken. Duni Benelux helpt je graag nieuwe manieren en concepten te ontdekken om je bedrijf op de kaart te zetten en je gasten te verwennen. Binnen de Duni Group zijn twee merken: Duni en BioPak.

DUNI

Het gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren, waarin de jarenlange specialisatie in materialen en design duidelijk zichtbaar is.

BioPak

BioPak biedt duurzame maaltijdverpakkingen voor bedrijven die het milieu willen beschermen en behouden voor huidige en toekomstige generaties. BioPak werkt aan een wereld zonder afval en een betere toekomst voor onze planeet.

Meer informatie over Duni Benelux

Contactgegevens