Partnerpagina_GastvrijRotterdam
Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horeca professionals. Het biedt bezoekers een beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een aanbod van food en non-food producten en diensten.

Over Gastvrij Rotterdam 

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Ben je een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor je gasten? Dan mag je niet ontbreken op dit gastvrije evenement! De 9e editie vindt plaats van 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat je het niet mist! 

Meer informatie over Gastvrij Rotterdam

Contactgegevens