Hakvoort Professional

Als gedegen onderneming richten wij ons op kwaliteit en service en gaan wij alert om met de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Hakvoort Professional heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel en werd als één van de eerste ondernemingen gekozen tot 'Meest duurzame onderneming van de provincie Flevoland'.

Waar u ook naar op zoek bent: in onze moderne showrooms kunt u zich vrijblijvend oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma op het gebied van grootkeuken- en horeca apparatuur. Zodra u de wereld van Hakvoort Professional binnenstapt, ontdekt u de mogelijkheden voor een eigentijdse invulling van uw wensen. Onze adviseurs staan u hierin graag met raad en daad terzijde. Desgewenst komen zij ook naar u toe. Met alle aandacht voor u en uw organisatie werken onze adviseurs uw ideeën en wensen vakkundig uit tot een concreet plan. Zij openen voor u de deuren naar ondernemen met meer rendement. Juist daarin ligt onze prioriteit : een optimale dienstverlening en een tevreden klant.

Hakvoort Professional is voortdurend in beweging. Met onze zes vestigingen bekleden wij een sterke toonaangevende positie binnen Nederland. Onze showrooms behoren dot de grootste in haar soort met een grenzeloos en gevarieerd assortiment.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij kopen groot in bij toonaangevende fabrikanten. Kunnen wij het nergens inkopen of is het niet standaard verkrijgbaar; dan ontwerpen en produceren wij het zelf. Alle benodigde know-how en expertise hebben wij hiervoor in eigen huis. Op elke vraag en binnen elk budget bieden wij gegarandeerd een passende oplossing.

Foto's

Video's

Vestigingen

Vestiging Emmeloord

Bedrijventerrein A6 Platinaweg 21 8304 BL Emmeloord
T: 0527-635635

Vestiging Amsterdam

Amstel Business Park De Flinesstraat 20 1114 AL Amsterdam
T: 020-6656428

Vestiging Groningen

Ind.terrein Eemspoort Verlengde Bremenweg 10 C 9723 JV Groningen
T: 050-3181600

Vestiging Rotterdam

Ind.terrein Spaanse Polder Schuttevaerweg 13 3044 BA Rotterdam
T: 010-7502750

Vestiging Vlissingen

Ind. terrein Vrijburg Bedrijfsweg 9 4387 PD Vlissingen
T: 0118-493222

Producten

Koffiezetapparatuur

In één handomdraai mensen voorzien van de heerlijkste koffie, thee, warme chocolademelk of de meest bijzondere koffiespecialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato en Iris coffee. Gebruik de breed inzetbare koffiemachines in ruimtes als kantoor, bar, showroom, vergaderruimte, tankstation, kapsalon, restaurant of kantine.

Opslag en transport

Maak het uzelf en medewerkers gemakkelijk door gebruik te maken van de verschillende opslag en transportmogelijkheden die er voor de horeca leverbaar zijn.

Hygiëne en veiligheid

In dit assortiment zitten vele producten die van groot belang zijn voor de veiligheid van uw medewerkers en uw gasten. Een must voor in uw bedrijf.

Salade- bainmarie buffetten

Het saladebuffet en bainmarie buffet is uitermate geschikt voor de uitgifte en presentatie van voorgerechten, salades en gebak.

Koelen en vriezen

Binnen het assortiment van koel- en vriesapparatuur zijn uiteenlopende modellen verkrijgbaar. Voor elk doel en toepassing is er een geschikt apparaat beschikbaar.

Uitgifte

Hakvoort Professional biedt u een scala aan mogelijkheden om uw eigen unieke uitgiftebuffet samen te stellen. Het zelf samengestelde uitgiftebuffet zal een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsimago. Uiteraard zijn er ook tal van vitrines leverbaar die los te plaatsen zijn.

Afzuiging en ventilatie

Een goede afzuiging en ventilatie is noodzakelijk binnen uw horecagelegenheid. Wij leveren standaard types maar kunnen ook maatwerk leveren. Wij adviseren u om zich vooraf terdege te informeren door onze adviseurs alvorens over te gaan tot aanschaf van een afzuiginstallatie.

Kooklijnen

Hakvoort Professional biedt verschillende kooklijnen voor zowel de grote als kleine keuken. Naast de professionele kooklijnen behoren front cooking of drop-in apparatuur ook tot de mogelijkheden.

Steamers en ovens

De combisteamer is een multifunctioneel keukenapparaat dat het mogelijk maakt verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Het heerlijk stomen of braden van vis- of vlees gerechten, het opwarmen van koude gerechten of het ontdooien en afbakken van vers brood en croissants doet u met de combisteamer.

Pizza apparatuur

Er zijn uiteenlopende apparaten die het u gemakkelijker maken om authentieke Italiaanse gerechten klaar te maken waaronder de pizza. Niet enkel pizzaovens, maar ook pizzapletters, deegemengers, werkbanken en bolmachines heeft Hakvoort Professional in het assortiment.

Friteuses en bakwanden

Met een friteuse bereidt u met het grootste gemak de heerlijkste frites, snacks, vis of andere tussendoortjes. Wij bieden u zowel vrijstaande als ook tafelfriteuses van roestvrijstaal materiaal. Bakwanden HAKTO en Fry Logic zijn exclusief te verkrijgen bij ons. Efficiënt, betrouwbaar, veilig, mooi en daarnaast probleemloos. Door de talrijke uitvoeringsmogelijkheden worden deze bakwanden op uw wensen afgesteld.

Bakken, braden en grillen

Van kippengrill tot watergrill, maar ook voor apparatuur voor in uw Aziatische keuken of shoarma apparatuur kunt u terecht bij ons. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van merken zoals Rubbens, Zanussi, Profinox, Railroad en Electrolux.

Vaatwassen

Een vaatwasser mag in uw onderneming niet ontbreken. Wij bieden een groot assortiment van voorladers, doorschuifvaatwassers, korventransportmachine, glazenspoelers en pannenwassers.

Keukenmachines

In een keuken wordt veel apparatuur en machines gebruikt voor de vele handelingen. Vacumeermachines, salamanders, snijmachines, keukenmachines, planeetmengers en blenders. In elke vestiging van Hakvoort Professional is een uitgebreid assortiment aanwezig van uiteenlopende merken zoals Berkel, Henkelman, Kitchenaid, Giga en Giorik.

Grootkeukenmeubilair

Hakvoort Professional beschikt over een eigen roestvrijstaalfabriek met een modern computergestuurd machinepark. Ervaren vakmensen produceren hier fraai maatwerk en andere kwaliteitsproducten zoals werk- en spoeltafels.Onderhoudsvriendelijk, een hoge hygiëne en stevig werkmateriaal zijn de belangrijkste kenmerken van de roestvrijstalen producten die wij leveren.