Homint

Homint is leverancier van horeca- en projectmeubilair en interieur. Het assortiment omvat onder andere talloze modellen en uitvoeringen van tafels, stoelen en clubfauteuils voor restaurant, cafés, kantines, hotels, catering en evenementen op locatie. Naast het meubilair voor binnen biedt Homint u tevens een zeer ruime keuze aan terrasmeubilair zoals tafelbladen in diverse uitvoeringen, dessins en afmetingen.

Indien het meubilair dat u zoekt niet standaard leverbaar is, laat Homint deze meubels in eigen beheer vervaardigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stoffering van de stoelen die precies moet aansluiten op de sfeer dat uw hotel of restaurant uitstraalt. Of aan tafels in een speciale vorm voor in een themarestaurant. Homint is uw ideale partner voor een passend maatinterieur voor zowel binnen als buiten. De showroom van Homint Emmeloord is ingericht met 26 verschillende sferen uiteenlopend van een bedrijfskantine tot aan een mediterraan terras en heeft tevens een volledig operationeel concept-café en een pub. De verschillend sferen zijn door Homint en haar partners volledig voorzien van vloerbedekking, wandbekleding, verlichting en diverse bijpassend meubilair. Hier kunt u vergelijken wat een verandering van tafels en stoelen doet met de sfeer in uw restaurant.

Homint en haar partners staan u graag met raad en daad terzijde bij het inrichten van uw restaurant en adviseren u deskundig op het gebied van vloerbedekking, wandbekleding, verlichting en zelfs de muziekkeuze.

Foto's

Video's

Vestigingen

Vestiging Emmeloord

Bedrijventerrein A6 Platinaweg 21 8304 BL Emmeloord
T: 0527-631220

Vestiging Amsterdam

Amstel Business Park De Flinesstraat 20 1099 CC Amsterdam
T: 020-6656428

Vestiging Groningen

Industrieterrein Eemspoort Verlengde Bremenweg 10c 9723 JV Groningen
T: 050-3181600

Vestiging Rotterdam

Industrieterrein Spaanse Polder Schuttevaerweg 13 3044 BA Rotterdam
T: 010-7502750

Vestiging Venlo

Industrieterrein Venlo 6337 Venrayseweg 44 5928 NZ venlo
T: 077-3874242

Vestiging Vlissingen

Industrieterrein Vrijburg Bedrijfsweg 9 4387 PD Vlissingen
T: 118-493222

Producten

Terras en outdoor

Uw terras is goed in te richten met het terras- en outdoormeubilair van Homint. Naast het meubilair verkopen wij ook parasols, biohaarden, plantenbakken etc. Zo wordt uw terras een aangename plek waar de gasten niet meer weg willen.

Stoelen

Welke horeca onderneming u ook heeft. Homint heeft een groot assortiment in horeca- en projectstoelen in vele modellen, materialen en stofferingen. Zo zit er altijd wel iets bij dat aan uw wensen voldoet.

Barkrukken

Van de klassieke houten barkruk tot eigentijdse moderne design barkrukken. Er zijn ook vele modellen die ook als stoel leverbaar zijn waardoor uw interieur een totaal geheel wordt.

Tafels

In elke horecagelegenheid zien we er wel eentje staan; de tafel. Van stapelbaar tot klapbaar en van rond tot rechthoekig. Ze zijn alleen verkrijgbaar bij onze vestigingen.

Tafelbladen

Het is mogelijk om bij Homint een eigen tafel samen te stellen door gebruik te maken van een onderstel en een tafelblad. Zeker met de vele decors tafelbladen van Werzalit creëer je een eigen sfeer voor uw bedrijf.

Onderstellen

De verschillende modellen onderstellen zijn goed te combineren met de vele tafelbladen. Van strak tot nostalgisch, bij Homint hebben ze voor ieder wat wils.

Banken

Naast een standaard assortiment van banken biedt Homint ook de mogelijkheid tot maatwerk. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden welke het beste bij uw bedrijf past.