Horecarama BV

HorecaRama is een groothandel in horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Bestellen kan via de webshop op www.horecarama.nl en in onze showroom te Rotterdam.

Wij staan voor simpel bestellen (online, telefonisch, in de showroom), snelle levering (uit voorraad), en scherpe prijzen! Wij leveren uitsluitend gerenommeerde merken met goede kwaliteit en garantie/service.

De hoofdcategorieën aan producten die wij leveren:
- Keukenapparatuur
- Koelen en vriezen
- Klein materiaal
- Roestvrijstaal
- Hygiëne en schoonmaak

Wij zijn u graag van dienst, van een theelepel tot een gehele keuken en alles wat daar tussenin zit!

Vestigingen

HorecaRama Rotterdam

Reitdiep 4, 3077AZ Rotterdam
T: 0107852046

Producten

Keukenapparatuur

Onder de categorie keukenapparatuur vindt u een zeer breed aanbod. Van broodrooster, tot friteuse, heteluchtoven of staafmixer! Meer informatie over producten, afbeeldingen en prijzen vindt u op onze site.

Koelen en vriezen

Onder de categorie koelen en vriezen vindt u o.a. koelkasten, barkoelingen, vrieskasten, en ijsblokjesmachines. Meer informatie over producten, afbeeldingen en prijzen vindt u op onze site.

Klein materiaal

Onder de categorie klein materiaal vindt u alles aan horeca benodigdheden wat u zich kan bedenken. Een greep uit het assortiment: GN bakken, keukengerei, koksbranders, bestek en servies. Meer informatie over producten, afbeeldingen en prijzen vindt u op onze site.

Warmhouden

Onder warmhouden vindt u alles om binnen de horeca producten warm te houden en meer! Bekijk voor informatie over producten, afbeeldingen en prijzen onze site.

Roestvrijstaal

Onder roestvrijstaal vindt u tafels, kasten, wandplanken, en meer. Er is ook veel mogelijk op het gebied van RVS maatwerk. Meer informatie over producten, afbeeldingen en prijzen vindt u op onze site.

Hygiëne en schoonmaak

Onder hygiëne en schoonmaak vindt u alles dat u nodig heeft om uw zaak schoon te houden. Denk aan stofzuigers, afvalbakken, maar ook vaatwassers! Meer informatie over producten, afbeeldingen en prijzen vindt u op onze site.