Horecava

Horecava is al ruim 65 jaar de plek voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Zowel off- als online verbinden we leveranciers met ondernemers en ondernemers met leveranciers. Naast de 4-daagse fysieke beurs in RAI Amsterdam biedt het Horecava platform 365 dagen per jaar nieuws, kennis, inspiratie en een breed overzicht van verschillende foodservice leveranciers, merken en producten.

horecava beursHorecava 4 dagen fysieke beurs

Elk jaar in de 2e week van januari trapt Horecava het nieuwe jaar af met dé horeca en foodservice beurs van Nederland. In het RAI complex komen diverse segmenten zoals Food, Deisn, Grootkeuken, Cold- en Warm drinks samen. Leveranciers en partners tonen hun (nieuwste) producten en diensten aan horeca ondernemers uit heel Nederland.

Het platform

Op het platform kunnen horeca ondernemers eenvoudig bekijken wat de ruim 1.400 leveranciers te bieden hebben en kiezen uit de 26.3351 producten of 1.200 merken. Daarnaast is het mogelijk om zelf een review te plaatsen bij een leverancier, product of merk én reviews van anderen te lezen. Daarnaast is contact opnemen met de betreffende partij zeer eenvoudig en snel. Daarnaast biedt het platform diverse kennis en inspiratie dossiers zoals Personeel, Horecazaak (her)starten en het biedt een plek voor uiteenlopende foodservice start-ups.

Horecava Limited

Door de gevolgen van de Corona-maatregelen is in 2021 Horecava als fysieke beurs omgezet naar een ééndaags online event: Horecava Limited. Dit event vond plaats op 1 februari 2021. In een bomvol programma kwamen verschillende aspecten aan bod. Zo kregen ruim 100 sprekers een  podium, werden onderwerpen als voedselverspilling, duurzaamheid, Covid, personeel en automatisering besproken. Ook werden vier tastingssessies gehouden waarbij deelnemers van te voren een tastingbox ontvingen en live meededen aan de digitale proeverijen. En boden diverse experts oplossingen aan voor uitdagingen waar de huidige horeca ondernemer in de huidige situatie mee te maken heeft.

qr code horecave2021 en Horecava 2022

Naast het grote online event van 1 februari worden komende jaar ook nog een aantal kleinere online events georganiseerd. Hierbij komen ook weer verschillende relevante onderwerpen aan bod met experts van binnen- en buiten de branche. Hiermee wil Horecava zich nog meer profileren als dé plek waar horeca leveranciers en horeca ondernemers elkaar (digitaal) ontmoeten.

Voor 10-13 januari 2022 staat Horecava ook weer als fysiek event op de agenda.

Ontdek Horecava, blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips, trends, Expert- interviews en inspiratie. Word lid van onze community en ontvang de Scoops nieuwsbrief.

horecava banner

 

Foto's

Video's

Adres

logo horecava

Horecava

Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
T: 020 549 2304, 020 549 3280