Header Entree 965 x 448 px

Salomon Foodworld

SALOMON FoodWorld® is specialist en marktleider binnen de foodservice. Al meer dan 40 jaar zien ze het als hun opdracht gasten enthousiast te maken.

Over SALOMON FoodWorld®

Bij SALOMON FoodWorld® houden ze contact met koks en gastronomen, horecagasten, en de nieuwste trends. Profiteer van de drie sterke competentiegebieden van SALOMON FoodWorld®:

1. Impulsen door innovatiecompetentie

SALOMON FoodWorld® ontwikkelt niet alleen producten, maar ook ideeën! Met innovaties, zoals de eerste Buffalo Chik’n® Wings van Europa, zetten ze steeds weer opvallende statements in de markt. Dankzij fijngevoelige trendscouts, creatieve productontwikkelaars en vertrouwde foodservicemonitoring komen ze met trendy foodvernieuwingen, die zich altijd onderscheiden van de anderen!

2. Succes door producentencompetentie

SALOMON FoodWorld® levert niet alleen food, maar ook merkkwaliteit! Want dat is de basis voor het succes van de horecaondernemer. Daarom voldoen de producten aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en smaakeisen – bewezen door de uiterste transparantie van de waardeketen.

3. Emoties door marketingcompetentie

SALOMON FoodWorld® stilt niet alleen honger, ze maken ook gelukkig! Horecagasten enthousiast maken motiveert ze – ze moeten tenslotte steeds weer terugkomen. SALOMON FoodWorld® inspireert je tot nieuwe producten en doeltreffend EATertainment – ze leveren het EATerquipment graag mee. En wie hun Culinary Code System test, kan zelfs geheime wensen vervullen!

Meer informatie over SALOMON FoodWorld