Mask Group-1

Sligro Food Group

Bij Sligro vind je een compleet food en non-food assortiment. Sligro wilt mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Groots in genieten.

Over sligro

Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. Met een scherp en marktconform geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken is Sligro dé partner voor de foodprofessional

Slim ondernemen

Onbezorgd en dus slim ondernemen doe je samen met Sligro. Want Sligro heeft als doel om jou als professional in food vooruit te helpen en te laten uitblinken in wat je doet. Met Slim Ondernemen wil Sligro jou helpen om meer uit je zaak te halen. Van geldzaken tot duurzaamheid en van personeel tot gastenbinding: voor iedere kans of uitdaging bieden wij jou de hulp die je nodig hebt. Met onze slimme oplossingen kun je direct aan de slag. Zo haal jij het maximale uit je onderneming.

ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is hét platform van Sligro waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie vindt in de vorm van blogs, video's, masterclasses, trainingen en culinaire events. Altijd inspelend op de laatste (food)trends, ontwikkelingen en bereidingstechnieken, zodat je nog beter kunt worden in je vak en business. Het doel is om de kennis en inspiratie die je hebt opgedaan samen te vertalen naar tastbare oplossingen voor vandaag en morgen.

Meer informatie over Sligro

Contactgegevens