Sligro Food Group

Bij Sligro vind je een compleet food en non-food assortiment. Wij willen mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Groots in genieten. Daar doen we elke dag ons best voor.

Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. Met een scherp en marktconform geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken zijn wij dé partner voor de foodprofessional. We vinden het belangrijk dat je nog beter wordt in je vak en business. Daarom helpen we je met advies, trainingen en inspiratie-evenementen, zodat jij het beste uit je bedrijf kan halen. 

Slim ondernemen

Onbezorgd en dus slim ondernemen doe je samen met Sligro. Want Sligro heeft als doel om jou als professional in food vooruit te helpen en te laten uitblinken in wat je doet. Met Slim Ondernemen wil Sligro jou helpen om meer uit je zaak te halen. Van geldzaken tot duurzaamheid en van personeel tot gastenbinding: voor iedere kans of uitdaging bieden wij jou de hulp die je nodig hebt. Met onze slimme oplossingen kun je direct aan de slag. Zo haal jij het maximale uit je onderneming.

Klik hier als je meer wilt weten!

ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is hét platform van Sligro waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie vindt in de vorm van blogs, video's, masterclasses, trainingen en culinaire events. Altijd inspelend op de laatste (food)trends, ontwikkelingen en bereidingstechnieken, zodat je nog beter kunt worden in je vak en business. Ons doel is om de kennis en inspiratie die je hebt opgedaan samen te vertalen naar tastbare oplossingen voor vandaag en morgen.

Klik hier als je meer wilt weten!

Sligro