Online_Entree_Partnerpagina_Warsteiner_Header_965x448_V1
Warsteiner Benelux - Logo

Warsteiner Benelux

Bij Warsteiner brouwen ze hun bier net een beetje anders. Serieuzer. Nauwkeuriger. Met Duitse precisie. Lees hier meer.

Over Warsteiner Benelux 

De familiebrouwerij Warsteiner brouwt sinds 1753 verfrissende doordrinkbare pilseners met de hoge kwaliteit die je van Duitsers gewend bent.

Naast de volgens Reinheitsgebot (*) gebrouwen Warsteiner bieren tref je in het assortiment meer bieren aan die de bierkaart compleet kunnen vullen. Wat dacht je van König Ludwig Weissbier, de abdijbieren van Pater Linus en het net ontdekte Rye River met zijn diverse IPA’s. Om de mediterraanse keuken optimaal te bedienen is vanuit het noordwesten van Spanje de topper Estrella Galicia toegevoegd en het tropische Salitos fleurt je terras op!

De regiomanagers van Warsteiner Benelux adviseren en helpen je om gezamenlijke doelen te behalen en de premium Warsteiner merkuitstraling te waarborgen! Of het nu gaat om tap- en koeltechniek, tankbier, interieur, evenementen, service of personeelstrainingen. Zij staan voor je klaar met gründliche raad en daad.

Meer informatie over Warsteiner Benelux

* Warsteiner wil niemand vermoeien met het Reinheitsgebot, het unieke tulpglas, de Hallertauer hop, gerst uit de Champagnestreek, het Kaiserquelle bronwater of de moderne brouwerij en unieke bezoekerscentrum in het mooie Sauerland. Maar het klopt allemaal wel!

Contactgegevens