[Restyling] Restaurant Con Fuego in Breda

[Restyling] Restaurant Con Fuego in Breda

Restaurant Con Fuego in Breda heeft een nieuw interieur gekregen en na een verbouwing van ruim drie weken op 8 maart 2020 de deuren weer geopend.

Het interieur combineert een stoere uitstraling met een warme sfeer. Eyecatchers zijn de verlichtingsobjecten en de graffitikunstwerken van kunstenaar Marcel Labrie. In ruim drie weken tijd werd restaurant Con Fuego verbouwd, waarbij de keuken werd vergroot en het restaurant een nieuwe inrichting kreeg. 

Warm, stoer en klassiek

Eigenaar Vasilios Papadopoulos: “Het restaurant heeft een warme, wat klassieke sfeer gekregen met tegelijkertijd een stoere uitstraling. De stoelen zijn met stof bekleed en hebben in elk compartiment een andere kleur. Eyecatchers zijn de designlampen in het voorste deel en de bijzondere lichtobjecten in het middendeel, die bestaan uit lampen en meer dan honderd glazen bollen die in snoeren aan het plafond hangen. Kunstenaar Marcel Labrie maakte drie ‘murals’, graffitikunstwerken die rechtstreeks op de muren zijn aangebracht en die het restaurant een kleurrijke en speelse touch geven. Bij de entree hangt een ‘Liquid Gloss’ kunstwerk van Ginvi, waarin ons nieuwe logo is verwerkt.”

Reacties

Reactie toevoegen