Salomon FoodWorld

Wij zijn SALOMON FoodWorld®. Onze specialiteiten zijn uniek gekruid: met vernieuwing, succes en emoties! Als specialist en marktleider binnen de foodservice beschouwen we het al meer dan 40 jaar als onze opdracht gasten enthousiast te maken.

Enthousiasmeren is onze tweede natuur. Daar concentreren we ons volledig op, zonder uitstap naar de retail!

100% foodservice met drievoudige vakkennis

Wij zijn uw betrouwbare partner, want we houden contact met koks en gastronomen, uw gasten, en de nieuwste trends. Profiteer van onze drie sterke competentiegebieden:

1. Impulsen door innovatiecompetentie

Wij ontwikkelen niet alleen producten, maar ook ideeën! Met onze innovaties, zoals de eerste Buffalo Chik’n® Wings van Europa, zetten we steeds weer opvallende statements in de markt. Dankzij fijngevoelige trendscouts, creatieve productontwikkelaars en onze vertrouwde foodservicemonitoring komen we met trendy foodvernieuwingen, die zich altijd onderscheiden van de anderen!

2. Succes door producentencompetentie

Wij leveren niet alleen food, maar ook merkkwaliteit! Want dat is de basis voor uw succes. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en smaakeisen – bewezen door de uiterste transparantie van onze waardeketen. Ook wat dat betreft zijn wij trendsetters!

Productaansprakelijkheid is belangrijk voor ons! Lees meer over transparantie, duurzaamheid en MVO: Inzichten met visie

3. Emoties door marketingcompetentie

Wij stillen niet alleen honger, we maken ook gelukkig! Uw gasten enthousiast maken motiveert ons – ze moeten tenslotte steeds weer terugkomen. Wij inspireren u tot nieuwe producten en doeltreffend EATertainment – we leveren het EATerquipment graag mee. En wie ons Culinary Code System test, kan zelfs geheime wensen vervullen!

Kent u de geheime wensen van uw gasten? Met ons gepatenteerde Culinary Code System ontsleutelt u de geheime culinaire dromen van uw gasten: www.culinarycode.de

Drie zuilen – veel doelgroepen

Genot en innovatie vormen onze kerncompetenties. Handzame snacks to go en to stay, of producten voor klassieke hoofdgerechten: met het meest veelzijdige aanbod van Europa valt SALOMON FoodWorld® in de smaak bij alle gastronomen in alle channels. Bovendien is ons foodconcept gebaseerd op deze drie zuilen:

Burger & Wraps

Wij zijn de burgermakers – wij maken burgers met gevoel! En daarvan heeft SALOMON FoodWorld® het grootste assortiment in de markt!

Fingerfood

Verrassen, combineren, individualiseren – ons fingerfood geeft zo veel inspiratie, dat u nooit meer zonder ideeën zit!

Schnitzel & More

Een nieuwe interpretatie van een stevige keukenklassieker – met authentieke homemade charme en trendy marketingconcepten maken we vleesliefhebbers enthousiast!

QR code salomon foodworld