Foto Casper van Dort

Baron Eten en Drinken weer open na restyling

Een voormalig lunchroom in Harderwijk werd de afgelopen maand getransformeerd tot het moderne Baron Eten en Drinken.

De naam van de zaak ‘Baron’ is regelmatig terug te vinden in diverse elementen en details in het interieur. Het gebruik van goudkleurige messing is te herleiden naar de gouden kroon boven het familiewapen van de Baron evenals de aristocratische snor die een Baron droeg. De Horeca Fabriek is verantwoordelijk van het interieur.

Ruw
De ruwe bakstenen muren in combinatie met de houten meubels geven het geheel een stoere, natuurlijke uitstraling. De gekozen kleur, zacht pastel groen/turqoise, met hier en daar een goud randje van messing geven de ruimtes een warme ambiance.

Eyecatcher
Direct opvallend bij de ingang is het lage zitgedeelte met lederen banken waar bewerkte boomstammen als tafel/kruk dienen. De lampen erboven komen als stalagmieten uit het plafond vanuit lange goudkleurige messing armaturen.
 
Stoer
Het meubilair wisselt af met diverse houten stoelen met leren zitbekleding, rondom de leestafel zijn de prachtige zitmeubels met een licht grijze kleur gestoffeerd. De menage op de houten tafelbladen hebben ook een natuurlijk, stoer karakter; peper & zout en een kaarsje staan in een houtenblok en een cactusplantje maken het af.

 

 

Reacties

Reactie toevoegen