[Fotoalbum] Le Debut, Den Haag

Restaurant Le Debut van Hotelschool The Hague heeft de afgelopen maanden een flinke restyling ondergaan.

In samenwerking met interieurdesigner Eric Gutter werd het restaurant getransformeerd. Bij restaurant Le Debut zet een nieuwe generatie horecaondernemers en hospitalityprofessionals de eerste stappen richting de industrie.

Chipwood
Elke week runt een selectie studenten zelfstandig het restaurant aan de Jan Evertsenstraat in Den Haag. Het nieuwe interieur reflecteert volgens de hotelschool het duurzame en warme karakter van Le Debut. “Wij zijn altijd bezig met duurzaamheid door gerechten te bereiden met seizoensproducten van topleveranciers. Die visie komt nu terug in het interieur. Met chipwood, veel planten, Marokkaanse tegels, koperen lampen en het fotobehang van de kas in het Westland creëert Le Debut een huiselijke sfeer waar ook onze duurzame idealen in gereflecteerd worden”, aldus Joost de Vos, f&b instructeur Hotelschool The Hague.

Reacties

Reactie toevoegen