[Fotoalbum] Marriott, Rotterdam

In Rotterdam opende eind juni Marriott Rotterdam. Het voormalige Manhattan werd door Marriott verbouwd. Wim en Maxine Hoopman van HIP Studio zijn verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

“Bij de ontwikkeling van het design en het concept draaide het met name om connectiviteit, generatie X en Y, verbonden zijn en het nieuwe werken”, vertelt general manager Bart van de Burg.

Levendig
“Ons sociale leven en werkleven vloeien steeds meer in elkaar over. Werken, ontmoeten, ontspannen en dineren zijn veel minder vaak gescheiden werelden. Hotelgasten multitasken meer dan ooit. Bij de rebranding hebben wij er bewust voor gekozen de lobby een levendige ruimte te maken, waarbij geur, muziek en verlichting steeds worden aangepast om de sfeer op dat moment te versterken. Ook de menukaart verandert mee.”

Hotelkamers
Voor wat betreft de kamerrenovatie zijn dezelfde speerpunten gebruikt, zo vind je subtiele knipogen naar Rotterdam doormiddel van stijlvolle fotografie, kussens met wapen van Rotterdam en kussens in de grote vensterbanken.