[Fotoalbum] Ter Marsch & Co, Amsterdam

Het van oorsprong Rotterdamse concept Ter Marsch & Co is sinds dinsdag 1 maart ook te vinden in Amsterdam. In het pop-uprestaurant staat goed vlees centraal.

Het pop-uprestaurant Ter Marsch & Co Amsterdam is gevestigd aan de Vijzelstraat in het Hotel NH Carlton. Alles wat op de kaart staat heeft naar eigen zeggen een eigen signatuur. De burgers zijn ontwikkeld door chef-kok Olaf Oldenburg. Hij behaalde met The Royal Dutch-hamburger de 12e plek bij het World Food Championship in de VS.

Een jaar
Horecaondernemer Pim de Lange werd door Hotel NH Carlton Amsterdam benaderd om gedurende een jaar het burgerconcept te implementeren. Hij richt zich samen met Nynke Engels op bewoners, werkenden en bezoekers van Amsterdam.

Interieur
Het interieur is door De Lange en Engels ontwikkeld in samenwerking met architectenbureau Scheurwater/vandenHoven. “Het biedt een stukje Amsterdamse gezelligheid in hartje centrum. Het is een laagdrempelig bar-restaurant met betaalbare, kwalitatieve gerechten en drankjes”, aldus Pim de Lange.

Reacties

Reactie toevoegen