[Geopend] 2de Indonesia in Rotterdam

[Geopend] 2de Indonesia in Rotterdam

Na Foodhallen Rotterdam opent Restaurant Indonesia een tweede vestiging aan de Coolsingel. 

Ruim 40 jaar was Indonesia vaste waarde in Rotterdam en omstreken. Bekend en geliefd om haar echt authentieke benadering van de rijke eetcultuur. Maar de heer Lo ging met pensioen en besloot zijn deuren te sluiten. Restaurant Indonesia werd halverwege vorig jaar nieuw leven ingeblazen door Wai Man Lo (oprichter Saterbar, formule verkocht in 2016), zoon van de oprichter.

Authentieke smaak
"De Indonesische keuken is één van de weinige Aziatische keukens die de laatste tien jaar niet meegegroeid zijn met de tijd. Klassiek ingerichte restaurants met ingedekte tafels en enorm uitgebreide menu’s en rijsttafels maken bij Indonesia plaats voor een sfeervolle eigentijdse vertaling van de zo geliefde lokale eethuisjes die je op de eilanden vindt en een centrale rol spelen in het dagelijks leven van de Indonesische bevolking. In onze Warung Indonesia worden authentieke smaken op een lossere manier gepresenteerd en zijn wij continu bezig om na te denken over hoe wij eten presenteren en waarom. Zo kan je bijvoorbeeld een rijsttafel bestellen, gerechten naar wens upgraden met kleine bijgerechten, heb je niet alleen ruime keus uit vegetarische groenten, maar ook diverse heerlijk gegrilde vegetarische sates naar eigen recept. Naast de rijsttafels worden er ook schotels geserveerd zoals de Nasi Rames. Bij ons kom je naast het eten ook voor de sfeer en gezelligheid", aldus Wai Man Lo.

Ambities
De ambities van Indonesia zijn groot. Naast het openen van Warungs in andere steden door middel van franchising, spint Indonesia met de concrete gedachte om een premium food lijn te ontwikkelen voor de groothandels en supermarkten. Ook mobiele Warung op events en festivals behoren tot de dromen van de formule, al draait alles om neerzetten van de beste kwaliteit. 

Reacties

afbeelding van robert tuk

Gefeliciteerd met u nieuwe vestiging.Wat is het exacte adres.

afbeelding van Indonesia

Geachte heer Tuk,

dank!

Coolsingel 141
3012 AG Rotterdam

Openingstijden:
ma-zo 12:00-21:30

Reactie toevoegen