[Geopend] Mooie Boules in Delft

[Geopend] Mooie Boules in Delft

Na Amsterdam en Rotterdam opent aanstaande vrijdag Mooie Boules, de eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland, in Delft, aan de Professor Schermerhornstraat 9-11. Na Delft openen begin 2020 twee nieuwe vestigingen in Breda en Eindhoven. De steden die daarna volgen, blijven nog even geheim.

Bij Mooie Boules komen gasten samen om een balletje te werpen, te borrelen en een hapje te eten, zogenaamde ’doe horeca’. De Rotterdamse vestiging is inmiddels bekroond met een Entree Awards in de categorie Best Hospitality Concept. Mooie Boules wil het huiskamergevoel overbrengen. Er zijn knusse zithoeken met houten vintage meubilair, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Met acht boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel en karaoke room is de beleving compleet. Voor de échte groepsbeleving is er zelfs een aparte ruimte te huur met één of twee boules banen.

Samenwerkingen
In samenwerking met chef Ron Blaauw zijn er voor alle vestigingen diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en dranken. Zo schenkt Mooie Boules Delft de bieren van Delftse Brouwers. Naast de verschillende dranken kan er genoten worden van de koffie van Dutch originals of van een speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison. Firma van Buiten verzorgt de koekjes bij de koffie. Mooie Boules Delft is op doordeweekse dagen geopend vanaf 16 uur en in het weekend vanaf 12 uur.

Reacties

Reactie toevoegen