[Geopend] The Iron Lady in Rotterdam

[Geopend] The Iron Lady in Rotterdam

Restaurant The Iron Lady heeft haar deuren geopend in de Pannekoekstraat in Rotterdam. Eigenaren, Faruk Dervis en Igor Prkic (die eerder drie vestigingen van restaurant Sugo oprichtten en het in 2018 verkochten), hebben één missie: de beste steak van Rotterdam serveren, voor iedereen betaalbaar en zonder fratsen. Kijk onder dit bericht voor de foto's.
 

“Dankzij onze minimalistische kaart kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit voor een zeer sympathieke prijs bieden,” aldus de bedenkers. De flat iron steak (de schouder van de koe) is volgens hen in Nederland onbekend, 'maar in de UK en de VS wordt het gezien als het lekkerste stuk rund dat er is'. Naast de signature dish kunnen gasten bij The Iron Lady ook terecht voor bavette en (vega)burgers. 

Ode aan de vrouw

The Iron Lady is een ode aan sterke, onafhankelijke vrouwen. De inspiratiebron voor het nieuwe restaurant is Margaret Thatcher, ook bekend als the Iron Lady.

Intieme sfeer

De sfeer bij The Iron Lady is intiem, met warme tinten, zachte stoffen en ronde vormen. Tegelijkertijd stoer, eenvoudig en krachtig. Een kruising tussen een jaren ’20 whiskybar en een Engelse pub. "Bij The Iron Lady geen vleeshaken, rijpkasten en zwarte letters of koeien aan de muur. Comfort food eet je in een comfortabele en gezellige atmosfeer."

 

Reacties

Reactie toevoegen