tiwya rotterdam
Foto MIES MEDIA

Geopend: restaurant TIWYA in Rotterdam

Op 11 september opende horecaondernemer Frank van Hese samen met Danny Meijer (rechts op de foto) en Dave Grosjean (links op de foto) restaurant, cocktailbar en club TIWYA in Rotterdam (voorheen zat hier cocktailbar Hugh), aan de Kruiskade. De smaak, sfeer en sensatie van Indonesië staan er centraal. Bekijk foto's van het restaurant én van de gerechten onder dit bericht.

Foto's: MIES MEDIA

restaurant Tiwya in RotterdamHet interieur van restaurant TIWYA is exotisch: weelderige planten, een opvallende trap met muziek van Mario Biondi, 180 jaar oude marmeren Indonesische wastafels, botanische prints, kleurrijke lampen, 8 meter hoge plafonds en originele Indonesische houten deuren zijn opvallende elementen. En nog voor binnenkomst begroeten levensgrote stenen beelden iedere gast. Met dit interieur én met de geur van specerijen en meeslepende muziek wil TIWYA alle zintuigen stimuleren en gasten een vakantiegevoel laten ervaren. TIWYA staat voor This Is What You Are.
 

Culinair TIWYA in Rotterdam

Voor de keuken is TIWYA de samenwerking aangegaan met chefs (bekend van CUCU in Zwijndrecht) die authentieke Indonesische familierecepten meebrengen. Deze recepten groeiden van generatie op generatie. De chefs brengen verse seizoensgebonden ingrediënten en specerijen samen tot een kleurrijk shared dining-menu vol bijzondere smaken. Van vega(n) gerechten tot dagverse vis of vlees. En om het vakantiegevoel compleet te maken kan ieder gerecht gecombineerd worden met een van de exotische (virgin) cocktails. 

TIWYA is vijf dagen in de week vanaf 16:30 uur geopend en heeft ruimte voor tweehonderd couverts. Op dit moment wordt er in twee shifts gewerkt: 16:30 - 19:15 en 19:30 -21:45. 

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!