BEST BARTENDER 2023
During the preliminary round, the participants are tested in a knock-out race of four rounds on their knowledge, speed, technique, mixology, personality and hospitality. An all-round competition and an ultimate test for bartenders. Nice detail: everyone is welcome this day to come and see how the competing bartenders struggle through the competition rounds. This means that in addition to the excitement and sensation, it is also a pleasant day with a lot of acquaintances from the industry and visitors.
BECOME BEST BARTENDER 2022
A professional jury will announce the top 3 best bartenders on the same day. They will hear who will receive the prestigious title during the 'Entree Awards 2022' on Monday 29 November. Are you available on Monday 17 October? Would you like to show your knowledge, speed, technique, mixology, personality and hospitality to a wide audience? Do you want to join? You can register using the form at the bottom of this page.
REGISTER FOR BEST BARTENDER 2023
JURY BEST BARTENDER 2022






JURY BEST BARTENDER 2023



Hoe gaat de wedstrijd in z’n werk?
De bartenders strijden op maandag 6 november 2023 om de titel Best Bartender in LuminAir, de nieuwe cocktailbar van het DoubleTree by Hilton Centraal Station. Uiteraard laten we weten hoe je je het beste kunt voorbereiden, maar er wordt in elk geval gelet op kennis, snelheid, gastvrijheid en originaliteit. Er wordt gewerkt met verschillende rondes, waar uiteindelijk een top 3 uitkomt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Entree Awards op 27 november, in Theater Amsterdam.
Waarom meedoen aan Best Bartender?
Naast dat het een leerzame (en leuke!) dag is, speel je jezelf in de kijker. De top 3 krijgt een podium-moment tijdens de Entree Awards op 27 november, waar de winnaar bekend wordt gemaakt. Daarnaast bieden we de winnaar een column bij Entree en linken we diverse media-titels aan de Best Bartender. Voor eerdere winnaars, zoals Najade Bijl, Andrei Talapanescu, Stefan Sumual, Mads Voorhoeve, Daryl Lieuw-On, betekende de titel een boost in hun carrière. Zo opende Lieuw-On zijn eigen bar en worden veel bartenders door o.a. drankkenmerken en horecaondernemers gevraagd als consultant.
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
