BEST BARTENDER 2024

Schrijf je op deze pagina in voor Best Bartender 2024. Dit jaar is de wedstrijddag op maandag 4 november in Rotterdam. Iedere bartender die in Nederland werkt kan zich hiervoor inschrijven. De winnaar wordt tijdens de Entree Awards, op 2 december, bekendgemaakt.

Click here for English

Bartenders kunnen zich weer inschrijven voor de competitie Best Bartender, onderdeel van de jaarlijkse Entree Awards. Op maandag 4 november vindt de competitie plaats in Ayla in Rotterdam. Schrijf je nu in!

WORD BEST BARTENDER 2024

Best Bartender is een competitie die dit jaar voor de zeventiende keer wordt georganiseerd door Entree. Bartenders uit alle lagen van de Nederlandse horeca kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd. Entree wil hiermee het mooie vak van bartending in de spotlights zetten en de beste bartenders een podium bieden. Bartenders strijden om de titel Best Bartender 2024. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Entree Awards op 2 december in Theater Amsterdam.

MELD JE AAN VOOR BEST BARTENDER VAN 2024

JURY BEST BARTENDER 2022

Tess Posthumus_Jury Best Bartender
Multi-awarded bartender, bareigenaar Flying Dutchmen Cocktails & auteur
Tess Posthumus
Ingmar Voerman_Best Bartender 2022
Drankjournalist & oprichter Voerman Vieux
Ingmar Voerman
Andrew Nicholls
Mixologist & ondernemer
Andrew Nicholls
Najade Bijl
Bartender Pulitzer's Bar & Best Bartender 2021
Najade Bijl
Lennart Deddens
Oprichter The Boilermaker group & Best Bartender 2015
Lennart Deddens
Andrei Talapanescu-2
Founder Mr. Sipps, beverage consultant Eden Hotel Group & Best Bartender 2019
Andrei Talapanescu

JURY BEST BARTENDER 2024

Tess Posthumus_Jury Best Bartender
Multi-awarded bartender, bareigenaar Flying Dutchmen Cocktails & auteur
Tess Posthumus
Andrew Nicholls
Mixologist & ondernemer
Andrew Nicholls
Lennart Deddens
Oprichter The Boilermaker group & Best Bartender 2015
Lennart Deddens
Foto-Best-Bartender-Alina-Lucia
Winnaar Best Bartender 2023
Alina Lucia
Foto-Best-Bartender-Mads-Voorhoeve
Winnaar Best Bartender 2018
Mads Voorhoeve

Hoe gaat de wedstrijd in z’n werk?

De bartenders strijden om de titel Best Bartender in Ayla in Rotterdam. Uiteraard laten we weten hoe je je het beste kunt voorbereiden, maar er wordt in elk geval gelet op kennis, snelheid, gastvrijheid en originaliteit. Er wordt gewerkt met verschillende rondes, waar uiteindelijk een top 3 uitkomt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Entree Awards op 2 december, in Theater Amsterdam.

Waarom meedoen aan Best Bartender?

Naast dat het een leerzame (en leuke!) dag is, speel je jezelf in de kijker. De top 3 krijgt een podium-moment tijdens de Entree Awards op 2 december, waar de winnaar bekend wordt gemaakt. Daarnaast bieden we de winnaar een column bij Entree en linken we diverse media-titels aan de Best Bartender. Voor eerdere winnaars, zoals Najade Bijl, Andrei Talapanescu, Stefan Sumual, Mads Voorhoeve, Daryl Lieuw-On, betekende de titel een boost in hun carrière. Zo opende Lieuw-On zijn eigen bar en worden veel bartenders door o.a. drankkenmerken en horecaondernemers gevraagd als consultant.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
De Kuyper_logo-1