BEST BARTENDER 2023

MEER INFORMATIE VOLGT

Bartenders kunnen zich weer inschrijven voor de competitie Best Bartender, onderdeel van de jaarlijkse Entree Awards. Op maandag 17 oktober vindt de competitie plaats in SkyLounge Amsterdam. Schrijf je nu in!

De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. Leuk detail: iedereen is deze dag welkom om te komen kijken hoe de strijdende bartenders zich door de competitierondes worstelen. Dit betekent naast veel spanning en sensatie, ook een gezellige dag met een hoop bekenden uit de industrie én bezoekers.

WORD BEST BARTENDER VAN 2022

Een vakkundige jury maakt dezelfde dag de top 3 van beste bartenders bekend. Zij horen tijdens de Entree Awards op maandag 28 november wie de prestigieuze titel krijgt. Ben je maandag 17 oktober beschikbaar? Lijkt het je leuk om voor een breed publiek je kennis, snelheid, techniek, mixologie, persoonlijkheid en gastvrijheid te laten zien? Wil je meedoen? Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina.

JURY BEST BARTENDER 2022

Tess Posthumus_Jury Best Bartender
Multi-awarded bartender, bareigenaar Flying Dutchmen Cocktails & auteur
Tess Posthumus
Ingmar Voerman_Best Bartender 2022
Drankjournalist & oprichter Voerman Vieux
Ingmar Voerman
Andrew Nicholls
Mixologist & ondernemer
Andrew Nicholls
Najade Bijl
Bartender Pulitzer's Bar & Best Bartender 2021
Najade Bijl
Lennart Deddens
Oprichter The Boilermaker group & Best Bartender 2015
Lennart Deddens
Andrei Talapanescu-2
Founder Mr. Sipps, beverage consultant Eden Hotel Group & Best Bartender 2019
Andrei Talapanescu

AFTERMOVIE BEST BARTENDER 2021

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
De Kuyper_logo