BEST BARTENDER 2025
Tijdens de voorronde worden de deelnemers in een knock-outwedstrijd van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een allround competitie en de ultieme test voor bartenders. Leuk detail: iedereen is deze dag welkom om te komen kijken hoe de deelnemende bartenders zich door de wedstrijdrondes heen slaan. Dat betekent dat het, naast spanning en sensatie, ook een gezellige dag is met veel bekenden uit de branche en andere bezoekers.
Bekendmaking van top 3
Een professionele jury maakt op dezelfde dag de top 3 beste bartenders bekend. Zij horen tijdens de Entree Awards 2025 op maandag 1 december wie de prestigieuze titel in ontvangst mag nemen.
Ben jij beschikbaar op maandag 3 november? Wil jij jouw kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid tonen aan een breed publiek? Doe dan mee! Inschrijven kan via het formulier.
Inschrijfformulier Best Bartender
JURY BEST BARTENDER 2022
JURY BEST BARTENDER 2024
Hoe gaat de wedstrijd in z’n werk?
De bartenders strijden om de titel Best Bartender in LuminAir in Amsterdam. Uiteraard laten we weten hoe je je het beste kunt voorbereiden, maar er wordt in elk geval gelet op kennis, snelheid, gastvrijheid en originaliteit. Er wordt gewerkt met verschillende rondes, waar uiteindelijk een top 3 uitkomt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Entree Awards op 1 december, in Theater Amsterdam.
Waarom meedoen aan Best Bartender?
Naast dat het een leerzame (en leuke!) dag is, speel je jezelf in de kijker. De top 3 krijgt een podium-moment tijdens de Entree Awards op 1 december, waar de winnaar bekend wordt gemaakt. Daarnaast bieden we de winnaar een artikel bij Entree en linken we diverse media-titels aan de Best Bartender. Voor eerdere winnaars, zoals Alina Lucia, Sebastian Cichowlas, Najade Bijl, Andrei Talapanescu, Stefan Sumual, Mads Voorhoeve, Daryl Lieuw-On, betekende de titel een boost in hun carrière. Zo opende Lieuw-On zijn eigen bar en worden veel bartenders door o.a. drankkenmerken en horecaondernemers gevraagd als consultant.
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

