ULTRAMARIJN

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW COCKTAILBAR
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW COCKTAILBAR

OVER ULTRAMARIJN, DEN HAAG.

Ultramarijn Wonderbar in Den Haag is de fraaie, nautische koffie- en cocktailbar van hotel voco The Hague. Gasten maken hier een reis rond de wereld met cocktails uit de vier windstreken. 

Bartender Nick Vrielink vertelt: “Ultramarijn is een bar geïnspireerd door zeevaart, met een touch van steampunk, waar de werelden van koffie en cocktails samenkomen. We maken in ons verhaal een wereldreis langs de vier windstreken. De cocktailkaart is onderverdeeld in North, West, East, South, met drie cocktails per streek. De basisspirits zijn afkomstig uit dat deel van de wereld, een cocktail per streek is alcoholvrij.”

Ruim opgezette, professionele cocktailbar
In de cocktailbar is de imposante, historische bankkluis dé eyecatcher. “De bar beneden is het benedendek waar de zeelieden drinken rondom de kluis”, verklaart Vrielink het concept. “Het bovendek heeft als middelpunt de ruim opgezette, professionele cocktailbar, met plaatsen aan en rondom de bar om rustig te drinken.”

Ultramarijnbar.nl

Foto’s: Today’s Brew (interieur), Ultramarijn (cocktails en team)Entree Awards 2022_Ultramarijn_Today’s Brew en Ultramarijn_1
Entree Awards 2022_Ultramarijn_Today’s Brew en Ultramarijn_2
Entree Awards 2022_Ultramarijn_Today’s Brew en Ultramarijn_3
Entree Awards 2022_Ultramarijn_Today’s Brew en Ultramarijn_4

GENOMINEERDEN BEST NEW COCKTAILBAR.

Den Haag
BlueBlood
Amsterdam
Colima
Amsterdam
Sins of Sal
Haarlem
Taru
Den Haag
Ultramarijn

Sponsored by

Bacardi_Entree Awards