LOUNGECLUB VALENCIA

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW DINE & DRINK CONCEPT 150+ GUESTS
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW DINE & DRINK CONCEPT 150+ GUESTS

OVER LOUNGECLUB VALENCIA, DEVENTER.

In het Havenkwartier van Deventer zit Loungeclub Valencia. Dit is dé plek die het gevoel van de stad Valencia nalaat bij gasten. Het is een onderneming van Max Hertzdahl van Jackies, Michaël Hoeksema van NO11 en Valentijn Bergers van The Lemon Tree.

In de afgelopen twaalf jaar werden ze collega’s, compagnons en goede vrienden. Op het strand van Curaçao, tijdens ‘the golden hour’, stonden de mannen te dromen. “Hoe geweldig zou het zijn als we met z’n drieën een loungeclub openen? Als we een plek creëren waar we dit gevoel, wat wij nu voelen, kunnen herbeleven.” Die plek werd Loungeclub Valencia. Gasten ervaren hier summer all year!

Geen grote borden vol poespas
“Een mediterrane sfeer: dat was er nog niet de stad", vertellen de eigenaren. "Een plek waar je samenkomt. Je kunt hier binnenlopen voor een drankje of om in een luxe maar toch laagdrempelige sfeer te tafelen met tapas. Geen grote borden vol poespas maar fijne tussengerechten om te delen. We zitten aan een haven, er is industrie en er zijn schitterende appartementen, een gebied dat helemaal in ontwikkeling is. Het Havenkwartier is een ruig stukje Deventer."

Valenciadeventer.nlEntree Awards 2022_Loungeclub Valencia_Onbekend_1
Entree Awards 2022_Loungeclub Valencia_Onbekend_3
Entree Awards 2022_Loungeclub Valencia_Onbekend_2
Entree Awards 2022_Loungeclub Valencia_Fotograaf onbekend_1

GENOMINEERDEN BEST NEW DINE & DRINK CONCEPT 150+ GUESTS.

Utrecht
Carmel Market
Leiden
Freddy's
Streefkerk
Heeren aan de Haven
Deventer
Loungeclub Valencia
Breda
The Streetfood Club

Sponsored by

Coca Cola_Entree Awards