CARMEL MARKET

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW DINE & DRINK CONCEPT 150+ GUESTS
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW DINE & DRINK CONCEPT 150+ GUESTS

OVER CARMEL MARKET, UTRECHT.

Carmel Market is de nieuwe aanwinst van het Jankerkhof in Utrecht. Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn zijn eigenaren van het restaurant. Waarschijnlijk ken je hen al van ‘The Rum Club’ en ‘The Streetfood Club’. 

Carmel Market verwijst naar de levendigste marktplaats van Tel Aviv. Deze markt is de inspiratiebron van het restaurant. De twee ondernemers vertellen: Hoewel Tel Aviv het startpunt van onze culinaire reis is, is dit zeker niet de eindbestemming. We noemen onze keuken ‘modern Middle Eastern mediterranean’, een keuken die een veel groter gebied beslaat. Deze blend van invloeden zorgt voor een georganiseerde chaos op tafel, een balagan. Met brood als verbindende factor, gaat het in dit concept om samen zijn en samen delen.” 

De hidden gem van Utrecht
In het interieur is gebruikgemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Hierdoor is de inrichting ingetogen en tegelijkertijd stijlvol. “Samen met de originele details uit het pand, mixt dit net als de gerechten modern met traditie, maar op een verfijnde manier. Ook aan de buitenlucht is gedacht, het marktgevoel van de Carmel Market wordt doorgetrokken in de ruime binnentuin, de hidden gem van Utrecht”, vertellen de ondernemers. 

Carmelmarket.nl

Foto’s: Lars VerkroostEntree Awards 2022_Carmel Market_Lars Verkroost_2
Entree Awards 2022_Carmel Market_Lars Verkroost_3
Entree Awards 2022_Carmel Market_Lars Verkroost_4
Entree Awards 2022_Carmel Market_Lars Verkroost_1

GENOMINEERDEN BEST NEW DINE & DRINK CONCEPT 150+ GUESTS.

Utrecht
Carmel Market
Leiden
Freddy's
Streefkerk
Heeren aan de Haven
Deventer
Loungeclub Valencia
Breda
The Streetfood Club

Sponsored by

Coca Cola_Entree Awards