Brinckerduyn

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOLIDAY CONCEPT
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOLIDAY CONCEPT

OVER BRINCKERDUYN, APPELSCHA.

In Appelscha, midden in de Friese natuur, bevindt zich het kleinschalige resort Brinckerduyn. Het heeft 34 vakantiewoningen die voorzien zijn van nieuwe innovaties, waardoor je in luxe geniet van de natuur. De combinatie van luxe, kleinschalige aandacht en natuur noemt Brinckerduyn ‘Green Boutique’.

Green Boutique staat voor kleinschaligheid en intimiteit. Weg van de massa en terug naar de natuur. De kracht van Brinckerduyn ligt in de onverwachte combinatie van back-to-basic en high-tech. Gasten kunnen zich hier verbinden met de natuur en tegelijkertijd verblijven in een luxueuze woning. Zo hebben de accommodaties stuifduinen in de achtertuin en een paarse heide op de horizon, maar ook een buitenkeuken, privé-zwembad, jacuzzi en/of sauna.

AANDACHT VOOR DE GAST
Brinckerduyn organiseert wandelingen, excursies en toernooien. Ook is er ruimte voor educatie rondom eten en drinken en de herkomst daarvan. Zo bereidt een privéchef biologische maaltijden en wordt er een excursie georganiseerd naar een boer in de omgeving. En daar blijft het niet bij, want het park heeft ook padelbanen, hockey- en voetbalvelden, een outside-gym en een bezorgservice met streekproducten en wijnen.

Brinckerduyn.nlEntree Awards 2022_Brinckerduyn_1
Entree Awards 2022_Brinckerduyn_2
Entree Awards 2022_Brinckerduyn_3
Entree Awards 2022_Brinckerduyn_4

GENOMINEERDEN BEST NEW HOLIDAY CONCEPT.

Appelscha
Brinckerduyn
Maastricht
Dormio Resort
Ottoland
Molenwaard
Zuna
Mölke
Tiengemeten
Tiny Parks

Sponsored by

ABN-AMRO_Entree Awards