Tiny Parks

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOLIDAY CONCEPT
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOLIDAY CONCEPT

OVER TINY PARKS, TIENGEMETEN.

Wie vanaf Zuid-Beijerland, onder Rotterdam, de pont pakt, staat al snel op Tiengemeten. De camping en herberg op het eilandje werden onlangs overgenomen door Patrick Ligthart en Jochem Verheul. Zij transformeerden het tot het hippe Tiny Parks Cast Away.

Gasten slapen in luxe tenten of in één van de nieuwe hotelkamers in de herberg. Ook is er een camping voor eigen tentjes. Het verbinden van de gasten staat centraal in het concept. Zo is er dagelijks een Tiny Parks Family Diner, waarbij gasten helpen koken en aan een lange tafel met elkaar eten. Ook worden er avonden georganiseerd met livemuziek, sjoelen en een silent disco en is er een restaurant.

ONTVLUCHT DE STAD
De eigenaren vertellen: "Een prachtige bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om weg te dromen in een natuurlijke omgeving en in een unieke accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Tiny Parks is hét concept als het gaat om uniek overnachten in bijzondere sferen. Ons doel? Waardevolle herinneringen creëren, die nooit meer vergeten zullen worden."

Tinyparks.nlEntree Awards 2022_Tiny Parks_1
Entree Awards 2022_Tiny Parks_3
Entree Awards 2022_Tiny Parks_4
Entree Awards 2022_Tiny Parks_5

GENOMINEERDEN BEST NEW HOLIDAY CONCEPT.

Appelscha
Brinckerduyn
Maastricht
Dormio Resort
Ottoland
Molenwaard
Zuna
Mölke
Tiengemeten
Tiny Parks

Sponsored by

ABN-AMRO_Entree Awards