HOTEL HAARHUIS

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOTEL 50+ ROOMS
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOTEL 50+ ROOMS

OVER HOTEL HAARHUIS, ARNHEM.

Hotel Haarhuis in Arnhem is onderdeel van de WorldHotels Crafted Collection en heeft 127 hotelkamers. Het hotel onderging de afgelopen drie jaar een forse verbouwing die onlangs werd afgerond.

General manager Wouter Dekker vertelt: “Het resultaat is een volledig vernieuwd hotel met 127 kamers, inclusief wellnesskamers met eigen sauna en drie lofts. Ook is er een nieuwe wellness en zijn de eventzalen getransformeerd tot ‘City Boardrooms’.”

Een volledig vernieuwd hotel 
Daarnaast heeft het hotel nu meerdere f&b-concepten, voegt Dekker toe. “Het gloednieuwe en duurzame restaurant Locals richt zich op lokale/Nederlandse producten en groenten en heeft Niven Kunz als culinair adviseur. Dan zijn er nog rooftopbar Blou, koffie- en patisseriezaak Hoek en wijnkelder en whiskybar The Storage, ook te huren voor events.” Frank Bregman is executive chef van alle outlets.

In 2018 werd het hotel gekocht door EHM Group. Die is ook eigenaar van wellnessresort Thermae 2000 (Valkenburg), Hotel Veluwe De Beyaerd (Hulshorst) en het nog te openen hotel in de voormalige Koepelgevangenis (Arnhem). Haarhuis werd in 1918 opgericht door de familie Haarhuis, en begon als koffiehuis.  

Hotelhaarhuis.nlEntree Awards 2022_Hotel Haarhuis_Fotograaf onbekend_1
Entree Awards 2022_Hotel Haarhuis_Fotograaf onbekend_2
Entree Awards 2022_Hotel Haarhuis_Fotograaf onbekend_4
Entree Awards 2022_Hotel Haarhuis_Fotograaf onbekend_3

GENOMINEERDEN BEST NEW HOTEL 50+ ROOMS.

Sittard
DoubleTree by Hilton
Vlissingen
Hotel de Timmerfabriek
Arnhem
Hotel Haarhuis
Oisterwijk
NEO KVL
Den Bosch
The Den

Sponsored by

Bulsink_Entree Awards