THE DEN

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOTEL 50+ ROOMS
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW HOTEL 50+ ROOMS

OVER THE DEN, DEN BOSCH.

The Den heeft 160 kamers en is het grootste hotel van ‘s-Hertogenbosch. Het hotel ligt in de populaire wijk ‘Het Paleiskwartier’ die verbonden is aan de voetgangersbrug ‘De Paleisbrug’. The Den is een franchisehotel van Marriott International en wordt beheerd door de Odyssey Hotel Group. 

Wat The Den zo uniek maakt is het design. Dit weerspiegelt de historische watergrachten van de stad. Melle van Uden, General Manager van Hotel The Den, vertelt: “Naast de waterkaart van de stadsrivieren (de Binnendieze) in ons logo, zie je door het hele hotel organische vormen en vloeiende lijnen. Ook de kleur koper staat bij ons centraal, een verwijzing naar de Paleisbrug waar we direct mee verbonden zijn. Hiermee maken we letterlijk en figuurlijk de verbinding met de stad.” 

Oase van comfort
Het lifestyle hotel biedt stijlvolle kamers en vergaderzalen, een fitnesscentrum ‘The Movement’, twee restaurants en drie bars. Hotel The Den biedt ook veertig twinkamers, ideaal voor groepen, vrienden en families. De junior suites zijn gesitueerd op de hoek van het hotel met grote ramen die uitkijken over het natuurgebied ‘Bossche Broek’ en de stad.

Marriott.comEntree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_3
Entree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_2
Entree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_1
Entree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_4

GENOMINEERDEN BEST NEW HOTEL 50+ ROOMS.

Sittard
DoubleTree by Hilton
Vlissingen
Hotel de Timmerfabriek
Arnhem
Hotel Haarhuis
Oisterwijk
NEO KVL
Den Bosch
The Den

Sponsored by

Bulsink_Entree Awards