BIT

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW NIGHTLIFE VENUE
GENOMINEERD IN DE CATEGORIE BEST NEW NIGHTLIFE VENUE

OVER BIT, ROTTERDAM.

Voorheen was het een bordeel, nu is het een nachtclub met restaurant: we hebben het over BIT in Rotterdam. Hier vinden intieme feestjes plaats onder het genot van elektronische tunes. De initiatiefnemers zijn de mensen achter het permanente festival Keilecafe. 

BIT bevindt zich aan de Keileweg: dit gebied heeft een herbestemming als creatief kwartier in samenwerking met kunstenaar Joep van Lieshout. Hij ging in gesprek met de initiatiefnemers om een plan te bedenken voor een nieuwe nachtclub in dit kwartier. Deze nachtclub werd BIT.

VERBINDEN STAAT CENTRAAL
De nachtclub heeft een 24-uursvergunning en stelt headliners en line-ups niet centraal. In plaats daarvan biedt het exclusieve concepten in samenwerking met de artiesten en organisaties. De aankleding en line-up worden hier helemaal op afgestemd. Daarnaast is er ruimte voor verschillende muziekstijlen: van jungle tot techno en van elektronische cumbia tot Kaapverdiaanse muziek. Met de grote verscheidenheid aan muziekstijlen willen ze alle gasten met elkaar verbinden.

Bit-ter.nlEntree Awards 2022_BIT_1
Entree Awards 2022_BIT_2
Entree Awards 2022_BIT_5
Entree Awards 2022_BIT_3

GENOMINEERDEN BEST NEW NIGHTLIFE VENUE.

Amsterdam
AIR
Rotterdam
BIT
Amsterdam
Oliva
Groningen
PALACE
Amsterdam
Parallel

Sponsored by

Grey Goose_Entree Awards