ZET ALVAST IN JE AGENDA:
ENTREE AWARDS 2023

OP 27 NOVEMBER IN THEATER AMSTERDAM
DÉ HORECAPRIJZEN VAN NEDERLAND

"Met innovatieve concepten, bijzondere designs, uitmuntende service, food & drinks die van hoge kwaliteit zijn, zijn de genomineerden een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca!" - Iris Kranenburg


De Entree Awards is hét horeca-event van het jaar en is dit jaar weer helemaal uitverkocht. Ben je op zoek naar tickets? Zet jezelf op de wachtlijst en we nemen contact met je op als er tickets beschikbaar zijn.

OVER DE ENTREE AWARDS

Een vakjury van hospitality-professionals beoordeelt de meest onderscheidende restaurants, hotels, cocktailbars en horecaconcepten in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. Dit gebeurt aan de hand van dertien categorieën.

DÉ HORECAPRIJZEN VAN NEDERLAND.

De uitreiking vindt plaats op maandag 27 november 2023 in Theater Amsterdam. Ieder jaar is daar de top van de Nederlandse horeca aanwezig. Tijdens een compleet verzorgde avond in show- bizzsfeer is er een gevarieerde awarduitreiking met een spetterende afterparty.

Als eerste te horen krijgen wanneer de ticketverkoop voor de Entree Awards 2023 start? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

AFTERMOVIE ENTREE AWARDS 2022

ENTREE AWARDS 2022 SPONSORED BY
Entree Awards 2022-logobalk-v5