ENTREE AWARDS 2023

De 13 winnaars zijn bekend!

Hét horeca-event van het jaar

Jaarlijks reikt horecaplatform Entree dertien prijzen uit: aan de elf beste nieuwe horecabedrijven én aan twee personen (de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar). De zestiende uitreiking vond plaats op 27 november in Theater Amsterdam, gevolgd door een afterparty in de naastgelegen Club Entree. Het event is ieder jaar met bijna duizend horecaprofessionals uitverkocht en wordt gezien als een van dé horeca-hoogtepunten van het jaar.

Nominatie-proces

1
Onderzoek nieuwe horeca
Horecabedrijven die openden tussen juli 2023 en 2024 komen in aanmerking voor een nominatie. Entree bepaalt na onderzoek met een onafhankelijke vakjury van 22 professionals de genomineerden.
2
Jury-proces
De genomineerden worden in september of oktober aan de hand van heldere criteria bezocht door een juryteam. De winnende bedrijven komen dus tot stand middels een onafhankelijk en uitgebreid jurytraject onder begeleiding van de redactie van Entree.
3
Bekendmaking winnaars
Tijdens de Entree Awards worden de 13 winnaars bekendgemaakt. Daarna krijgen alle genomineerden na de uitreiking een digitaal juryrapport met de bevindingen van de jury.

Waarom moet je erbij zijn?

Horeca-hoogtepunt van het jaar
Het event is ieder jaar met bijna duizend horecaprofessionals uitverkocht en wordt gezien als een van dé horeca-hoogtepunten van het jaar.
Moment om te netwerken
Het is het uitgelezen moment om je netwerk te vergroten tijdens de uitreiking en daarna in Club Entree.
Ga een avond uit met het team
Ga gezellig een avond uit met het team en/of relaties. Na de uitreiking opent Club Entree de deuren voor een event met food, drinks, entertainment en dance.

Bestel nu je tickets!

Tijdens de Entree Awards geniet je van een compleet verzorgde avond in showbizz-sfeer én is er een gevarieerde awarduitreiking met een spetterende afterparty. Wil je hier bij zijn? Bestel dan nu je tickets!

Nieuws over Entree Awards 2023

Partners en sponsors

Logobalk-Entree Awards-Sponsors

Koop Je Tickets

195
Met een ticket kun je:
  • Erbij zijn tijdens de spetterende uitreiking
  • Onbeperkt eten en drinken
  • Netwerken en dansen op live-muziek in Club Entree