ABONNEREN OP ENTREE MAGAZINE
Entree Magazine is een maandelijks glossy-magazine voor horecaprofessionals, waaronder horecaondernemers, chefs, bartenders, managers en trendwatchers. De redactie schrijft over o.a. trends en belicht nieuwe bars, restaurants, hotels en vakantieparken. Ook is er volop aandacht voor succesvolle horecaprofessionals en -bedrijven.
Om u de waarde van ons abonnement te laten proeven, bieden we nu tijdelijk al onze abonnementsvormen aan met korting!

MET ENTREE MAGAZINE ONTDEK JE:
Nieuwe horeca
Welke bars, restaurants, hotels en vakantieparken zijn er geopend én de moeite waard om als horeca professional te bezoeken?
Food & Drinks
Welke food trends zien we en welke cocktails zet je op de kaart? Dit én meer komt maandelijks terug in Entree Magazine.
bedrijfvoering
Hoe run je op de meest efficiënte wijze een horecabedrijf? Tips en tricks rondom o.a. personeel, bestellen, betalen, roosters en financieën.
interviews
Benieuwd hoe collega's het doen? In interviews met o.a. chefs, horecaondernemers, bartenders en andere professionals krijg je antwoord!