Nieuwe horecazaken
Loetje opent 37ste locatie in het centrum van Haarlem
Loetje opent 37ste locatie in het centrum van Haarlem
Welke melk voor cappuccino: 6 soorten op een rij + tips
Entree Awards Beste Jaarrond Terras: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Geen galm, wel gastvrijheid: 't Zusje kiest voor AcoustIQ
Tulip Inn Heerlen City Centre sluit: 'Rendement niet op niveau'
De Echoput in Hoog Soeren bestaat 70 jaar en opent nieuw restaurant
‘Wij bieden horecaondernemers meer dan alleen standaard payrollservice’
Hotelier Joost van Damme opent drie hotels in Zeeland
13 januari PersoneelSymposium tijdens Horecava met o.a. Ray Klaassens
Groot tekort aan afwassers: hoe krijg je jongeren de spoelkeuken in?
Theecocktails in de horeca: ‘Moeten we meer gaan zien’
Horeca cao: wat moet je als werkgever doen tegen seksuele intimidatie?
Waarom openen steeds meer BN’ers horecazaken?
Paloma-cocktails en nieuwe tequilabars: tequila is hotter dan ooit
Sebastian Cichowlas: ‘Ik hoop meer unieke groentesmaken in cocktails te zien’
Nieuwsbrieven, effectieve marketingtool voor horeca: 'Meer reserveringen'
Entree Awards Best New Entertainment Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Kan buitenlands personeel het tekort in de horeca oplossen?
Werken met ZZP'ers in de horeca zonder risico op schijnzelfstandigheid? (tips)
Bartender Joop van Diest, Vesper Bar: ‘Cocktails worden meer mainstream'
Vernieuwd restaurant Lotti's is heropend in The Hoxton in Amsterdam
Entree Awards Best New Rooftop: dit zijn de 4 genomineerden 2024
Een succesvolle horecaonderneming bouw je samen
Horeca-inrichting: in deze 5 restaurants kleurt alles roze
Lodewijk Keulen: ‘De Eendracht is geen keten, maar een familie’
Modern Griekse zaak KAIA, Amsterdam vernieuwt: ‘Soul food voor iedereen’
Waarom internationale beroemdheden steeds vaker investeren in luxehotels
Bevoorraden horeca in stadscentra groeiend probleem: zijn er oplossingen?
Zeste Keuken & Bar geopend: mediterraans shared dining in Groningen
Waanders in Staphorst is heropend: zó ziet het eruit!
Wellbeing en horeca gaan steeds vaker samen: ‘Een mooie ontwikkeling’
Stadscafé Boove & Benee in Stadschouwburg in Tilburg geopend
Kaj Gorgels en Ad Schaap openen burgerzaak Drippy’s in Rotterdam
Texels Geduld: unieke serie bieren op cognacvat gelanceerd
Merlijn van de Ven: 'Met Bacardi kunnen bartenders alle kanten op'
Marcel Maan gaat 4 zaken renoveren aan Stadhuisplein in Rotterdam
Restaurant Vroeg in Bunnik is al 15 jaar succesvol: 'We maken alles zelf'
Paindemie Amsterdam lanceert cryptomunt: ‘Gasten krijgen korting en investeren’
Beleef hier jouw toekomstige werkdag als general manager van Hotel ReeHorst in Ede
Meer marge op je wijnkaart: 'Verbeter service en investeer in kennis'
Entree Awards Best New Fine Dining Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Hoe bepaal je welke gerechten op de kaart komen en voor welke prijs?
Gemeente Amersfoort zoekt ontwikkelaar en exploitant voor nieuw horecapaviljoen
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Dudok Horeca Groep neemt Van Nelle Fabriek Events over
Marco van Velthooven opent restaurant Emmanuelle in Hilversum in januari
Fabian Loveriks en Floris van der Sluis bouwen 1NUL8-imperium in Rotterdam
Nieuwe horeca-cao definitief: verbeteringen in loon en werk-privébalans
Heineken investeert 45 miljoen in nieuw R&D-centrum in Zoeterwoude
Wie wordt de Future Hotel Leader van 2025? Dien nu je nominatie in!
Tania Antão Gonçalves van The Rumah, R'dam: ‘Cocktailpubliek groeit’
Veganees is verhuisd naar Wibautstraat in Amsterdam
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Ambiente 7 t/m 11 februari in Frankfurt: internationale beurs voor horecaprofs
Hotel The Diamond opent 15 november aan Leidseplein, Amsterdam
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Bierwereld in zwaar weer, maar is strijdbaar: 'Uitbundigheid is verdwenen'
De Klok Dranken lanceert nieuwe webshop: 'Klaar voor de toekomst'
Entree Awards Best New All Day Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Hoe bepaal je een goede bierprijs voor de horeca?
Mata Hari, Amsterdam kreeg metamorfose: nieuw interieur, andere kaart
CRAFT Culinair wil chefs en sommeliers inspireren
SVH Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025: deze 10 zaken zijn genomineerd
Multi Multi opent nieuw lunchcafé in het Groothandelsgebouw, Rotterdam
Best Bartender 2024: Foto-album
Yves Mullenders van De Poshoorn, Maastricht: ‘Team is sleutel tot succes’
Hoe toegankelijk is jouw horecazaak?
Horeca cao: vanaf welke leeftijd mogen jongeren werken in de horeca?
Best Bartender 2024: deze drie bartenders zijn genomineerd
Nieuwe all day-horecazaak Café Café opent aan de Amstel in Amsterdam
Cocktailexpert Tess Posthumus: ‘Eigenlijk ben ik gewoon een nerd’
Waarom houden de meeste ketens het niet vol in Maastricht?
Restaurantketen De Beren opent nieuwe vestiging in Valkenburg
Jong talent bruist bij World’s Best Young Chef-competitie
Paloma in Utrecht opent binnenkort: 'Spaanse invloeden en livemuziek'
Genomineerden Entree Awards: dit zijn 5 horeca-ontwikkelingen
Entree Awards Best New Cocktailbar: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Horeca cao: hoe zit het met pauze en moet je deze doorbetalen?
Restobars zijn in trek: deze 21 zijn de moeite waard