Promotioneel
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
Belgische Hawaiian Pokebowl opent 2 locaties in Rotterdam
Vincenzo Capuano opent restaurant in Amsterdam: 'Pizza is mijn erfgoed'
Statiegeld op wijnflessen: duurzaam concept voor horeca
Locatie belangrijkste factor bij keuze voor restaurantketen
Barista Cafe opent in Hardenberg: 'Gezelligheid in het centrum'
Bartender Jimmy Hu over NL'se cocktailscene: ‘Nog in de beginfase’
WE ARE EDN opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Hoe wordt sherry gemaakt, welke soorten zijn er en hoe serveer je het?
Mediterrane restobar Vivid opent in Utrecht
Oud Tivoli in Utrecht: dit zijn de plannen
Pop-up Fundamentel.eatery opent in Groot Handelsgebouw Rotterdam
Horecava Awards 2025: dit zijn de genomineerden
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Rick Kempen over biertrends 2025: herwaardering van klassieke bierstijlen
Future Hotel Leader Award 2025: dit zijn de 10 genomineerden
Maretti Lighting: Ultieme sfeer met lichtarchitectuur op maat
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Tips voor werken met Gen Z: 'Beweeg mee en verdiep je in hun wereld'
12 brouwers maken Rotterdam Bierstad
Restobars zijn in trek: deze 25 zijn de moeite waard
RNGRZ: een duurzame social hub in Alkmaar
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Binnenkijken bij Rivièra: Franse en Italiaanse sferen in Ouderkerk
Horecava-directeur Florentine Rijkmans: 'Dit jaar zijn de chefs de sterren'
LouLou in Eindhoven: een funky stamcafé met internationale allure
Bartender Raquel Mendonça van Feijoa A'dam: ‘Er is ruimte voor vernieuwing’
De eggnog is een romige en zoete wintercocktail: hoe maak je 'm?
Hotel & Wellness Zuiver in Amsterdam opent nieuw restaurant
Entree Awards 2024: Foto-album
Ijs in cocktails: 5 tips voor het kiezen van de juiste ijsklontjes
Robin Bravenboer is Horecaondernemer van het Jaar 2024
Van Heeckeren op Ameland heeft Beste Jaarrond Terras 2024
1NUL8 Basement in Rotterdam is Best Dine & Drink Concept >125 guests 2024
Duke of Tokyo in Rotterdam is Best New Entertainment Concept 2024
LuminAir in Amsterdam is Best New Cocktailbar 2024
Mairie in Berkel en Rodenrijs is Best Dine & Drink Concept 100-125 guests 2024
Badhuis in Amsterdam is Best New All Day Concept 2024
Sebastian Cichowlas is Best Bartender 2024
Selva in Amsterdam is Best New Rooftop 2024
Heimat in Utrecht is Best New Fine Dining Concept 2024
Café Kiem in Rotterdam is Best New Restobar 2024
Bar Bù in Rotterdam is Best Dine & Drink Concept <100 guests 2024
Blendin in Bloemendaal is Best New Boutique Hotel 2024
Entree Awards 2024: dit zijn de 13 winnaars
Chef Peter Edwards van Southern Cross koestert Misty Cove Wijnen
Loetje opent 37ste locatie in het centrum van Haarlem
Geen galm, wel gastvrijheid: 't Zusje kiest voor AcoustIQ
Welke melk voor cappuccino: 6 soorten op een rij + tips
Entree Awards Beste Jaarrond Terras: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Tulip Inn Heerlen City Centre sluit: 'Rendement niet op niveau'
De Echoput in Hoog Soeren bestaat 70 jaar en opent nieuw restaurant
‘Wij bieden horecaondernemers meer dan alleen standaard payrollservice’
Hotelier Joost van Damme opent drie hotels in Zeeland
13 januari PersoneelSymposium tijdens Horecava met o.a. Ray Klaassens
Groot tekort aan afwassers: hoe krijg je jongeren de spoelkeuken in?
Theecocktails in de horeca: ‘Moeten we meer gaan zien’
Horeca cao: wat moet je als werkgever doen tegen seksuele intimidatie?
Waarom openen steeds meer BN’ers horecazaken?
Paloma-cocktails en nieuwe tequilabars: tequila is hotter dan ooit
Sebastian Cichowlas: ‘Ik hoop meer unieke groentesmaken in cocktails te zien’
Nieuwsbrieven, effectieve marketingtool voor horeca: 'Meer reserveringen'
Entree Awards Best New Entertainment Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Kan buitenlands personeel het tekort in de horeca oplossen?
Werken met ZZP'ers in de horeca zonder risico op schijnzelfstandigheid? (tips)
Bartender Joop van Diest, Vesper Bar: ‘Cocktails worden meer mainstream'
Vernieuwd restaurant Lotti's is heropend in The Hoxton in Amsterdam
Entree Awards Best New Rooftop: dit zijn de 4 genomineerden 2024
Een succesvolle horecaonderneming bouw je samen
Horeca-inrichting: in deze 5 restaurants kleurt alles roze
Lodewijk Keulen: ‘De Eendracht is geen keten, maar een familie’
Modern Griekse zaak KAIA, Amsterdam vernieuwt: ‘Soul food voor iedereen’
Waarom internationale beroemdheden steeds vaker investeren in luxehotels
Bevoorraden horeca in stadscentra groeiend probleem: zijn er oplossingen?
Zeste Keuken & Bar geopend: mediterraans shared dining in Groningen
Waanders in Staphorst is heropend: zó ziet het eruit!