
Trends
Topondernemers over 2025: ‘Horeca gaat terug naar de basis’
Topondernemers over 2025: ‘Horeca gaat terug naar de basis’
Masterclass van Aurelio Montes sr. over iconische wijn: Montes Alpha M
Rosé op het terras: 'Omzetverhogende wijn die we serieus moeten nemen'
The ED Amsterdam ondergaat rebranding en wordt Leonardo Hotel
Gulpener viert 199 + 1 jaar met Oaked 1825
Orloff groeide uit tot een klassieker in Utrecht: wat is het geheim?
's-Hertogenbosch bekroond tot Horeca Hoofdstad van Nederland 2025
Waarom houden de meeste ketens het niet vol in Maastricht?
Hotel De Plesman opent in Den Haag met brasserie en bar
Franse bistro's populair: deze 30 zaken zijn net open óf gaan nog open
Internationale restaurant-formule Nobu komt naar Amsterdam
Café Restaurant Sandberg opent bij Stedelijk Museum Amsterdam
Independent Hotel Show Awards 2025 uitgereikt: dit zijn de winnaars
RAUW en Studio zijn dicht in het weekend: ‘Elke week nieuwe sollicitaties’
Vrouwen achter de bar: hoe kan de cocktailwereld diverser worden?
Stuur keuzes van gasten met hulp van neuromarketing: zo verleid je het brein
STOON Gastrobar opent eind maart in Huizen
Hospitalitybedrijf Goodday is sleutel tot gastvrijheid: ‘Service met impact’
Bistronoom in Woerden heropent na complete make-over
Casimir Evens en Lotte Bloem van Odille* openen hotel, wijnbar en bistro
Nooit meer wiebelende tafels op je terras: dit is de oplossing
Jouw bar naar een hoger niveau? Volg deze gratis workshop op 1 en 2 april!
Welke kansen biedt AI in de horeca? 'Nu al tot 40% minder waste'
Hoe krijg je een vol terras door middel van social media?
Ouderen met dementie in de bediening? Koffiehuis Uniek doet het
Pasgeopende Bistro Mairie brengt Franse bistrocultuur naar IJsselstein
Gemiddeld keert 77% van de gasten terug naar restaurantketens
Verbouwing mega-horecazaak Wijck in Groningen is begonnen
Pascal Beerens nam De Bokkedoorns** over: 'Wilde ik dit of was het plichtsbesef?'
Tuftuf opent in oude Disco Dolly, Amsterdam: 25+ after-dinner club
Zo verander je Chocomel in een besteller met hoge marge
’t Nonnetje**, Harderwijk: Ondernemen in topgastronomie blijft uitdagend
Meld je gratis aan voor Independent Hotel Show Amsterdam 11 en 12 maart
Gastvrouw van het Jaar Mandy Kwekkeboom deelt geheimen voor topservice
Landal Residence Ouddorp Duin opent deze zomer de deuren
Zakelijke hotels worden trendy: yogasessies met collega's en hippe bars
Van pizzabezorger tot franchisenemer: het ondernemersverhaal van Tommy en Jesper
Horeca terras inrichten? Voorkom deze 4 veelgemaakte fouten
Zo haal je meer rendement uit je ijsmachine
Campari Spritz: stijlvol aperitief op het terras
Thijs van Esveld nieuwe directeur van Château Neercanne per 1 april
Old Cuban: een onweerstaanbare rumcocktail met luxe twist
Raul Lansink: ‘Horeca te duur? Doorbreek juist het prijsplafond!’
Meer snackverkoop op het terras? Deze ondernemers weten hoe
Vintage vibe bij Pilsbar Rotterdam, dankzij slimme keuze meubels
Boudewijn van Vilsteren is nieuwe directeur van Landgoed Lauswolt
Spritzers razend populair: ‘We verkopen 500 spritzers op een goede dag’
Nieuwe restaurants in Rotterdam: neem een kijkje in deze 15 zaken
Terrasinterieurtrends van 2025: dit voorspellen de experts
Sociale media voor restaurants: dit moet je weten
Hotel Prins Hendrik in Amsterdam opent in april brasserie Prince Charming
Meer marge op je wijnkaart: 'Verbeter service en investeer in kennis'
Contract met een horeca-leverancier afsluiten? Lees deze tips
Alcoholvrije spritz van Schweppes: mooie aanvulling op je terraskaart!
Dit zijn de succesfactoren voor een winstgevend terrasseizoen
Pop-uprestaurant Hidden Gem opent in havengebied Rotterdam
Populaire terrasbieren: dit zijn de omzetmakers van dit seizoen
Royal Bliss: De ultieme Spritz-ervaring voor het terras
Je eigen horecazaak starten: hoe betaal je dat?
Eiwit in cocktails: zijn er plantaardige alternatieven?
De ultieme bierterraskaart: wat mag niet ontbreken?
Van Oys Maastricht Retreat opent bijna: wat kunnen we verwachten?
Hotel Rosewood Amsterdam opent 1 mei: ‘Personeel maakt het verschil’
Dry martini: een cocktail met stijl, klasse én geschiedenis
Spritz: hèt zomerse terrasdrankje (vraag nu jouw gratis spritz-terrasbox aan!)
The Social Hub breidt uit in Portugal met hotel in Porto
Nieuwe restaurants Nijmegen: 7 must-go’s + tips!
Cocktails met karakter: zo tilt Amilcar Goncalves JackRabbit naar hoger niveau
De Arend verzorgde herinrichting restaurant Sjapo in Plasmolen: 'Altijd maatwerk'
Chào Pizza geopend in Bussum: pizzeria met Aziatische twist
Luxe cocktailbar Chapter 1896 opent in De L’Europe, Amsterdam
DOUXE Hotel Luxury voor de ultieme slaapbeleving van je gasten
Nieuwe restaurants Tilburg: 5 inspirerende zaken + tips
Horeca-cao: 4 tips voor als een medewerker niet functioneert
Lieke Nicole-Creemers opent restaurant NORRA in Bilthoven
Jolanda Brandhoff is housekeeping manager: wat schuilt achter die schone kamers?
Helling 7, Amsterdam won Entree Award: ‘Gaf ons een boost’
Schippershuis in Numansdorp verbouwd: ‘Goede verlichting essentieel voor de sfeer’
Boutique club MEWE opent in Amsterdam