Horeca-inrichting
Wat is de toekomst van hysterische horeca?
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Wat is de toekomst van hysterische horeca?
Cocktaillikeuren van Senior & Co bieden authentieke Curaçaose ervaring
Michelin uitslag 2024: 10 restaurants met 1 ster, Inter Scaldes 2 sterren
Michelin 2024: deze restaurants verloren hun Michelinster
Michelin 2024: deze restaurants kregen een groene ster
Michelin 2024: Inter Scaldes in Kruiningen krijgt 2 Michelinsterren
Michelin 2024: deze restaurants kregen een 1e ster
Liveblog Michelin-uitreiking Nederland 2024
Michelin voorspellingen 2024: culinair experts over de kanshebbers
Nelson Tanate over titel SVH Meesterkok: ‘Wil nieuwe generatie inspireren’
Programma BBB Maastricht 2024: dit is er te doen
Heerlense Brasserie Mijn Streek wil steeds beter worden
The Tequila Club opent 10 oktober in Amsterdam: cocktailbar en nachtclub
HANOS partner van Nederlandse Michelin-uitreiking op 7 oktober
Genomineerden Entree Awards: dit zijn 5 horeca-ontwikkelingen
White Lady: 'Fluffy gincocktail waarmee je eindeloos varieert'
Mastercard Hotelnacht op 18 en 19 januari 2025 in Amsterdam
Vier whiskytrends voor de horeca om op in te spelen
Franke Osinga geïnaugureerd als 151e SVH Meesterkok van Nederland
Entree Awards Best New Dine & Drink < 100 guests: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Sterrenchef Jozua Jaring: 'Ik gebruik koffie in zoete én hartige gerechten'
Loetje in Breukelen heropent na brand op 24 oktober
Horeca-inrichting: deze 5 restaurants zijn een tropische bestemming
Gijsbregt Brouwer: 'Lichte, frisse (Duitse) bieren steeds populairder'
Q&A Michelin: hoe krijg je een Michelinster, hoe word je inspecteur én meer vragen!
Spectaculaire toiletdesigns voor meer beleving: 'Gasten zijn flabbergasted'
Meeste horeca serveert onverantwoorde vis: 'Dat moet écht anders'
Brouwersbijbel zet bierstad Rotterdam op de kaart
Receptontwikkeling bier: winnares Louise van den Berg-Heruer deelt tips
Iris de Laat-van Baar wint Het Glazen Kalf 2024
Deze 69 restaurants zijn al zeker van een plaatsing in de Michelin Gids 2024
140-jarig La Trappe opent deuren voor avondwandelingen
Karma Kebab opent nieuwe zaak in Amsterdam: 'Hebben grootse plannen'
Topchefs kiezen voor op maat gemaakte 'kooksuites' van Menu System
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Michelin bekroont deze 15 nieuwe restaurants met Bib Gourmand 2024
Nieuwe restaurants Groningen: deze 6 wil je bezoeken
Het Maashotel in Broekhuizen maakt doorstart: 'Ambitie voor fine dining'
Nieuwe cocktailbar SHU in Amsterdam: 'Energieke cocktails in clubsfeer'
De voordelen van convenience-producten: 'Meer marge en tijdwinst'
Entree Awards 2024 op 2 december in Theater Amsterdam: show, food, drinks en party
Entree Awards Best New Cocktailbar: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Restaurant Tannay in Amsterdam kiest voor nieuwe koksbuis van Chaud Devant
Dit zijn de finalisten HANOS Gouden Koksmuts 2025
Entree-competitie Best Bartender: 'Dé dag om je skills te testen'
5 bieren die niet standaard zijn, maar wel verrassend voor op de kaart
Entree Awards Best New Boutique Hotel: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Restaurant de Vijf Seizoenen uit België wint Green Chefs Hat 2024
Van Geloven introduceert Kaas Borrelmaatjes: ultieme mix van populaire kaassnacks
Horeca-inrichting: deze 4 zaken zien eruit als een Amerikaanse diner
Bieko Rindt van De Kleischuur wint Minder Zout, Meer Smaak Award 2024
Janna Rijpma-Meppelink is Wijnvrouw van het Jaar 2024
Chef Tom Biesenbeek van The Traveller in A'dam: 'Debic past bij ons'
Björn de Waal wint met Het Arsenaal 1309 Euro-Toques Restaurantprijs
Jet Loos (24) wint Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024
Borefts Bierfestival 2024 in teken van 20 jaar brouwerij De Molen
Bierexpert Fiona de Lange nieuwe CEO van Pablo: 'Bier met een kick'
Hotel De Plesman opent in voorjaar 2025 in Den Haag
‘Verhoog je gastbeleving en omzet samen met Chocomel voor Professionals’
Nelson Tanate van De Librije geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Onafhankelijke Europese brouwers verenigen zich
Wouter Verkerk over: hoe kan het ene terras vol zitten en het andere leeg?
Dutch Spirits Club: nieuw drankenconcept met hervulbare flessen
Gloednieuwe Bidfood-vestiging in Den Haag
Wouter Verheijen (De Zoes): ‘Bier is klaar voor een hoofdrol’
De cocktailtap van Diageo: binnen 10 seconden een cocktail
Tess Posthumus over Best Bartender: ‘Win je, dan maak je snel carrière’
Het bockbierfestival is terug!
Jack van Wanrooij (Sjef’s Table): ‘Smaakontwikkeling zit in mijn DNA’
Leonardo Hotel Breda City Center heropend en heeft nieuw restaurant
Gijsbregt Brouwer: 'Tijdloze designs - balans, elegant en ingetogen - zijn weer terug'
Startender Awards 2024: de sterren van de barindustrie
'Het wordt tijd om eerlijk te zijn over de kwaliteit van ambachtelijk bier'
Michelin voegt deze 24 restaurants toe aan hun gids voor september 2024
Drie beste groentechefs ter wereld koken op 24 september in Rotterdam
Vincent van Dijk over adult only: 'Steeds meer kind-onvriendelijke horeca'
Duca introduceert nieuwe shared dining-gerechten + gratis proefpakket
Herman Hell over horeca-recensies: 'Commercie belangrijker dan objectiviteit?'
Verrijk je wijnkaart met topwijnen uit Zuid-Tirol