Odyssey Hotel Group heeft The Rebyl in Nijmegen geopend
Ondernemen
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Meest bekeken deze maand
Nieuw concept
NRC in Rotterdam is vernieuwd: shared dining-kaart en nieuw interieur
Herman Hell
Herman Hell over horeca-recensies: zijn deze wel écht objectief?
Chef
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
Bier
Niet standaard, wel verrassend: 5 bieren om indruk op de gast te maken
Restaurant
Handleiding: welke cocktail in welk glas? + Tips en trends
Promotioneel
De Klok Dranken maakt het verschil met speciaalbieren
Bier
Bockbierfestival en Fresh Hop Fest: traditie herleeft, nieuwe wordt geboren
Chef
Chef Alwin Leemhuis: ‘Als wij een ster krijgen, is onze missie mislukt’
column
Gijsbregt Brouwer ziet trend in horeca: 'Tijdloze designs zijn terug'
Entree Awards
Entree Awards Best New Dine & Drink > 125 guests: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Promotioneel
Van foodpairings tot cocktails: ‘Moeten meer thee gebruiken in de horeca’
Bier
CRAFT Culinair op 29 oktober in Weesp: inspiratie voor culinaire professionals
Michelin
Raul Lansink: ‘Laat je niet gek maken door Michelin, blijf trouw aan jezelf’
Nieuwe horecazaken
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 42 zaken gingen onlangs open
Promotioneel
Dé combinatie van nu: kaas & snacks! Ontdek nu alle trends, tips en onze favorieten
Nieuwe horecazaken
Restaurant Éclusier opent in Bloemendaal: modern-klassiek Frans
Bier
Drie trappisten slaan de handen ineen en ontwikkelen een nieuw bier
Promotioneel
Amarguinha brengt de smaken van de Portugese Algarve naar Nederland
Nieuwe horecazaken
Marcel Maan gaat 4 zaken renoveren aan Stadhuisplein in Rotterdam
Bier
Biercocktails op de kaart: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Cocktails
Best Bartender 2024: dit is de jury!
column
Herman Hell over het aantrekken van de massa naar je horecazaak
Promotioneel
Horecaondernemer Patrick Lommers schenkt wijnen van Purcari: 'Onverwacht goed en betaalbaar'
Bier
Gijsbregt Brouwer: 'Lichte, frisse (Duitse) bieren steeds populairder'
Cocktails
The Art of Drinks in Amsterdam: vraag gratis tickets aan voor 27 en 28 oktober
Bier
De Zoes in Helden wint Beer & Food Battle 2024
openingen-en-design
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Nieuw in Amsterdam
Restaurant Kenneh opent in Amsterdam: ‘West-Afrikaanse fine dining-zaak’
Promotioneel
Proeverij van het Chileense wijnhuis Montes: Carmenère in de spotlights
Cocktails
Tania Antão Gonçalves van The Rumah, R'dam: ‘Neem risico’s in cocktails’
Grootkeuken
Horecakeuken inrichten? Lees deze 5 handige tips
Bier
Bierwereld in zwaar weer, maar is strijdbaar: 'Uitbundigheid is verdwenen'
Terras
Restaurant Lieveling in Hoofddorp breidt uit met jaarrond terras
Promotioneel
Restaurant Selva in Caribische sferen bij rumpairing diner met Ron Abuelo
Horeca-inrichting
Horeca-inrichting: deze 6 restaurants hebben een Italiaans interieur
Entree Awards
Entree Awards Best New Dine & Drink 100 - 125 guests: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Nieuwe horecazaken
Bar-restaurant ZOUT met frietkwartier geopend in Rijen
Vincent_van_Dijk
Vincent van Dijk over slaaptoerisme: 'Goede nachtrust steeds belangrijker'
Gijsbregt_Brouwer
Gijsbregt Brouwer: 'Een wachttafel zorgt voor extra omzet'
Bier
Hoe deel ik de bierkaart in voor mijn horecazaak?
Chef
Sterchef Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin A'dam tot eind 2024
Cocktails
Blood and Sand cocktail: 'Kent wereldwijd net zoveel fans als haters'
Entree Awards
Entree Awards 2024: dit is de jury!
Horeca-inrichting
Wat is de toekomst van hysterische horeca?
Promotioneel
Cocktaillikeuren van Senior & Co bieden authentieke Curaçaose ervaring
Michelin
Michelin uitslag 2024: 10 restaurants met 1 ster, Inter Scaldes 2 sterren
Michelin
Michelin 2024: deze restaurants verloren hun Michelinster
Michelin
Michelin 2024: deze restaurants kregen een groene ster
Michelin
Michelin 2024: Inter Scaldes in Kruiningen krijgt 2 Michelinsterren
Michelin
Michelin 2024: deze restaurants kregen een 1e ster
Michelin
Liveblog Michelin-uitreiking Nederland 2024
Michelin
Michelin voorspellingen 2024: culinair experts over de kanshebbers
Chef
Nelson Tanate over titel SVH Meesterkok: ‘Wil nieuwe generatie inspireren’
Promotioneel
Programma BBB Maastricht 2024: dit is er te doen
Bier
Heerlense Brasserie Mijn Streek wil steeds beter worden
Nieuw in Amsterdam
The Tequila Club opent 10 oktober in Amsterdam: cocktailbar en nachtclub
Promotioneel
HANOS partner van Nederlandse Michelin-uitreiking op 7 oktober
Trends
Genomineerden Entree Awards: dit zijn 5 horeca-ontwikkelingen
Cocktails
White Lady: 'Fluffy gincocktail waarmee je eindeloos varieert'
Hotel
Mastercard Hotelnacht op 18 en 19 januari 2025 in Amsterdam
Whisky
Vier whiskytrends voor de horeca om op in te spelen
Chef
Franke Osinga geïnaugureerd als 151e SVH Meesterkok van Nederland
Entree Awards
Entree Awards Best New Dine & Drink < 100 guests: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Promotioneel
Sterrenchef Jozua Jaring: 'Ik gebruik koffie in zoete én hartige gerechten'
openingen-en-design
Loetje in Breukelen heropent na brand op 24 oktober
Horeca-inrichting
Horeca-inrichting: deze 5 restaurants zijn een tropische bestemming
Michelin
Q&A Michelin: hoe krijg je een Michelinster, hoe word je inspecteur én meer vragen!
Horeca-inrichting
Spectaculaire toiletdesigns voor meer beleving: 'Gasten zijn flabbergasted'
Chef
Meeste horeca serveert onverantwoorde vis: 'Dat moet écht anders'
Bier
Brouwersbijbel zet bierstad Rotterdam op de kaart
Bier
Receptontwikkeling bier: winnares Louise van den Berg-Heruer deelt tips
Chef
Iris de Laat-van Baar wint Het Glazen Kalf 2024
Restaurant
Deze 69 restaurants zijn al zeker van een plaatsing in de Michelin Gids 2024
Bier
140-jarig La Trappe opent deuren voor avondwandelingen
Nieuw in Amsterdam
Karma Kebab opent nieuwe zaak in Amsterdam: 'Hebben grootse plannen'
Promotioneel
Topchefs kiezen voor op maat gemaakte 'kooksuites' van Menu System
Wijn
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Michelin
Michelin bekroont deze 15 nieuwe restaurants met Bib Gourmand 2024
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen