
Personeel
Wouter Verkerk over de horeca in 2024: 'Vast personeel, maar flexibele bedrijfsvoering'
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
Wouter Verkerk over de horeca in 2024: 'Vast personeel, maar flexibele bedrijfsvoering'
Hans en Ellen Kinkartz van restaurant Atelier* over 25-jaar ondernemerschap
Café DeRat in Utrecht: 'Mooi bruin buurtcafé met wisselend bieraanbod'
Restaurant KITA zet regio Hendrik-Ido-Ambacht op de kaart
Zware tijden voor de horeca: hoe blijf je overeind?
Nieuwe restaurants Delft: deze 5 zaken zijn een bezoek waard
Smoky cocktails: 6 manieren om deze te maken
Tork Workflow voor Restaurants ondersteunt de gastervaring
Soju shots: de nieuwste (drank)sensatie uit Korea
Trendwatcher Vincent van Dijk: 'Branding is een hot thema in de horeca'
Proef op Horecava: nieuwe Magnums en Lipton Ice Tea Green Strawberry
Deze 5 opvallende foodtrends gaan we zien in 2024
Mexicaans restaurant Oaxaca in Amsterdam geopend: streetfood én uitgebreid dineren
Vanaf 1 januari 2024 zijn plastic cups verboden: ga voor de pindakaasdispenser!
Hysterische horeca: deze 12 restaurants in NL hebben een over de top interieur
Horecaondernemer Herman Hell over 2024: 'Het wordt harder werken dan ooit, maar dat is de moeite waard'
Nieuw interieur voor G7 Restaurant, Sittard: 'Mix van oude kerkelementen'
Hoe maak je een aantrekkelijke menukaart voor de horeca?
Vernieuwde vestiging HANOS Utrecht-Nieuwegein is nu ook een culinaire hotspot
The Seafood Bar geopend in Amsterdamse Beurs van Berlage
Lonen in de horeca stijgen tot 12% in 2024
Bartender Nick Vrielink wint goud bij IBA World Cocktail Championship 2023 in Rome
Loetje opent 36e locatie aan de Kerkbrink in Hilversum
Trendwatcher Gijsbregt Brouwer: 'In fine dining restaurants krijg je steeds vaker twee desserts'
De Bonte Wever in Assen ontvangt jaarlijks een miljoen (!) gasten: 'Iedereen weet ons te vinden'
Disco Dolly en Bloemenbar in Amsterdam gaan sluiten
Lendl Mijnhijmer en Dorus Floris openen restaurant Showw in Amsterdam half december
Joris Bijdendijk heropent RIJKS* in Amsterdam met nieuw interieur
Negroni cocktail: alles over de geschiedenis + recept
OONIVOO in Uden sluit definitief door inflatie en energiecrisis
Restaurant Beso by Simonis in Scheveningen van familie Simonis geopend
Natasja van Cuijlenborg opent Návez Bistro in Den Bosch
Sterchef Marco van der Wijngaard over Bocuse d’Or Europa: ‘Moet de wereldfinale halen’
Bierbrouwer Jopen verrast met drie whisky’s
Marleen Brouwer van Noor* in Groningen: 'Ik moest me dubbel bewijzen'
Hoe kunnen hotels meer uit hun ontbijt halen?
Brouwerij de Klep wint tweemaal Europees brons
Stemmen voor Bierista Bier Top 100 geopend
Grand Prestige Vatgerijpt 2023: Latin vibes
Boekbespreking: Bier als de vrouw van mijn dromen
Michelin voegt 3 nieuwe restaurants toe aan hun gids voor november 2023
Bier Arend naar Beer Geeks oprichter Ferry Wijnhoven
Nederlandse rabarberlikeur Reben lanceert exclusieve oplage met kunstenaar Steyn Skyler
Jonathan Zandbergen vertrekt na 8 jaar als executive chef bij Merlet*
Hoe wordt sherry gemaakt, welke soorten zijn er en hoe serveer je het?
Horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse
Barrel Collab Series vandeStreekbier: een masterclass vatrijping
Meer omzetkansen met een alcoholvrije wijnbeleving
Brazilië wint de 8e editie van de Ernesto Illy International Coffee Award
Zangeres en kookboekschrijfster Karsu nummer 1 FavorFlav Food Top 100
River Bar Rotterdam heeft 3 mede-eigenaars: ‘Je kunt altijd op iemand terugvallen’
Restaurant- en hoteleigenaar Dries De Jonckheere brengt structuur aan in zijn zaken met Horeko
Werkdruk in horecakeuken is hot issue: 'Práát met je team'
Duke of Tokyo opent 3e en grootste vestiging in Rotterdam
Pillows Hotels gaat voor groei en bouwt concept rond ‘quiet luxury’
Nederlands Favoriete Bierlijst 2023: inspiratie voor de horeca
Zo zorgt betere hygiëne voor een betere ervaring voor personeel
Olin Kreijne is bartender en whisky-expert: ‘Whisky steeds populairder bij jongeren’
Steeds minder NL'se chefs in Top 100 Best Chefs: zij staan er wel in
De Pizzabakkers wil doorgroeien: 50 vestigingen in 2025
Biercolumn: de oer-Hollandse bock moet weer gevierd worden
Horecava-directeur Florentine Rijkmans van Horecava: 'Speel in op millennials en Gen Z’
Nederlandse brouwers winnen 11 x goud bij Brussels Beer Challenge
Groothandel VHC Jongens bestaat 80 jaar: vier het mee op 26 en 27 november in Oostzaan
Tim Golsteijn is chef van Bougainville* in Amsterdam: ‘Ons motto is: alles kan hier'
Edwin Kats heropent restaurant Noble in Den Bosch: ‘Vol lef en vertrouwen de toekomst in’
'Voor veel restaurants is pairing met bier iets nieuws'
Q&A Michelin: hoe krijg je een Michelinster, hoe word je inspecteur én meer vragen!
Schrijf je gratis in voor Prodemars tarbot-proeflunch 6 december bij Visaandeschelde in Amsterdam
Sterchef Jeroen Achtien over Inter Scaldes: 'Ik begin weer vanaf nul'
Wijnmerken worden steeds belangrijker: 'Gasten kiezen voor vertrouwde merken’
De beste cocktailbars ter wereld: Nederland scoort hoog in de lijst
Dit zijn de 10 beste groenterestaurants van Nederland
Horeca cao: werken met vrijwilligers, waar moet je op letten?
BrewDog Amsterdam Centraal geopend: 'Stations worden ontmoetingsplekken'
Koen Bakker van Het Hooihuis in Roosendaal heeft een missie: 'Ik wil het imago van de horeca verbeteren'
Positief najaar: uitgaven stijgen naar verwachting 8,5% in horeca
De nieuwe Brasserie Margaux in Amsterdam is de 'grote zus' van Café Garçon
Anne&Max opent 29e vestiging in Nijmegen