
Bier
Hertog Jan introduceert Grand Pilsener: 'Tijd is het hoofdingrediënt'
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
Hertog Jan introduceert Grand Pilsener: 'Tijd is het hoofdingrediënt'
Vega(n) restaurant Rozey: '30 vestigingen in Nederland makkelijk haalbaar'
Maggy Stroes geeft horecaondernemers advies: van online marketing tot trainingen voor personeel
Van smartwatch tot QR: wat is de toekomst van betalen in de horeca?
Hotel Prins Hendrik Texel is heropend na restyling
5x nieuwe restaurants in Haarlem 2023
QR-bestellen met Butlaroo en daarna betalen met Tikkie: 'De besteding gaat omhoog'
Horeca cao: minimumuurloon met 3,12 procent omhoog per 1 juli
Artificial intelligence in de horeca: 'Ondernemers hebben nog koudwatervrees'
Landelijke entree STOKED! via ABT-cafés
Bob W opent 2 hotels in Amsterdam: 'Innovatieve short-stay appartementen'
Huize Kwast in Leeuwarden is weer open na grote verbouwing
Slimme oplossingen voor een goedlopende bar met maximaal rendement
Jef Schuur organiseert met NIOZ gratis event SEASONALITY op 5 juni
29x de beste nieuwe restaurants in Amsterdam
22 juni t/m 23 juli: culinair concept De Maaltuin bij Bijlmerbajes in Amsterdam
Stadshaven Brouwerij Rotterdam wint KETEL 1 Hard Lemonade SHAKE OFF
Waarom openen steeds meer merken, zoals Rituals, ELLE en Armani, hotels en restaurants?
Bierglazen schoonmaken: met deze 5 tips glanzen je glazen weer
Horeca-cao: werk- en rusttijden voor jongeren en volwassenen
Vegan wijn: wat is het en is het interessant voor de drankenkaart?
Bartender Julian Bayuni: 'De energie, creativiteit en vibe die nu door Vesper Bar razen is ongelofelijk'
Wil je nieuwe gasten? Zet jouw restaurant gratis op platform Amuse
Michelin voegt deze 3 restaurants toe aan hun gids voor mei 2023
Won Yip en Q Hospitality Group openen hotel met horeca op plek Heineken Hoek
Biergarten opent 2e locatie op de Strijp, Eindhoven
Rick van den Broek en Juliëtte Kampschmidt openen restaurant Stampij in Doetinchem
Hoe de organisatie achter Het Amsterdamse Winterparadijs en Kingsland 1500 werknemers zorgeloos kan managen
10x vegan restaurants in Amsterdam: deze zijn wél open
Wat zijn de ervaringen van bar-restaurant Hofman in Utrecht met QR-bestellen?
Florentine Rijkmans van Horecava: ‘Horecaondernemers moeten zich meer dan ooit vermarkten naar personeel’
9x nieuwe strandtenten die je moet bezoeken
Duurzaamheid staat op de agenda bij veel bedrijven, maar de praktijk is anders
Deze 16 nieuwe restaurants hebben de ambitie om te groeien (tot een keten)
Horeca, klaar voor het terrasseizoen? Doe mee met de terras-check
Bestel-app Scanfie van Gerard Brouwer en Marius van Zwijndregt groeit snel door in horeca
Brand Brouwerij in Wijlre opent nieuw brouwhuis en brengt Imperator terug
In vier stappen naar duurzame koffie: 'Investeren loont'
Olaf Kluivers opent Bar Olaf in Leiden: een cocktailkroeg voor iedereen
9 nieuwe restaurants in Amersfoort + tips 2023
Horeca cao: hoe zit het met pauze en moet je deze doorbetalen?
Bordeaux opent deze zomer in Naarden: 'Luxe unlimited dining-concept'
Kaasplankje maken en serveren: 6 handige tips
Wat levert een zonnecarport bij een restaurant of hotel precies op?
Thomas Kuiper is nieuwe F&B Director van het Amstel Hotel in Amsterdam
Meer gasten trekken naar je horecazaak? Lees deze 10+ acties
The Villy Terraced Tower open in Rotterdam: 'Koffie, lunch en werkplekken'
Horeca cao: wanneer is een medewerker een vakkracht en wanneer niet?
Vrumona heeft het perfecte frisdrank assortiment voor ieder terras!
Amy Delorme van Restaurant JA in Amsterdam: 'We hebben bewust geen personeel, zelfs geen afwasser’
Personeelstekort in de keuken? Voorkom uitval met deze tips!
Beachclub Bloomingdale in Overveen compleet verwoest na brand
Hotel Van der Valk in Schiedam: ‘Parijse elegantie, met een Rotterdams randje’
Horeca-crowdfunding: hoe werkt het?
Vormgeving en woordkeuze: hoe maak je een aantrekkelijke menukaart?
Elke dag een top-omzet draaien op het terras? Lees deze 6 tips
Brunchconcept Florentin geopend in Amsterdamse Pijp
Terras make-over: zo voorkom je dat je de hoofdprijs betaalt
Historisch Hotel St. Joris in Middelburg opent haar deuren
Restaurant Vanderveen in Amsterdam gaat dicht, heeft net een Michelinster
De KETEL 1 SHAKE OFF finale 22 mei 2023: dit zijn de finalisten
'Met thee kun je je onderscheiden, bovendien is het een margemaker'
Deze 5 (!) rooftops openen komende maanden in Amsterdam
Bartender Marloe Oliveira laat in TwentyTwo in Roermond mensen kennismaken met cocktails
Dutch cuisine: wat is het en welke restaurants zijn een bezoek waard?
The Blue Butcher van Enkco als ‘beste vegetarische burger’ getest
Portugese celebrity chef Kiko Martins kookt 30 mei in ARCA Amsterdam
Chef Arnout van der Kolk: 'Nieuwe generatie keukenpersoneel vraagt om coachende chef'
Hoe haal je als horecaondernemer meer omzet uit bezorging?
‘We zouden KHN graag bij het Platform Op Bier betrekken’
Akoestiek verbeteren in de horeca: dit is waarom het zo belangrijk is
Italiaanse pinsa's op het terras? Vraag hier jouw gratis proefbox aan!
Gooisch Zwart uitgeroepen tot 'Het Beste Bier van Nederland 2023'
Dutch Beer Challenge 2023: dit zijn de winnaars
Zó verkoop je meer: 6 tips van horeca-expert Wouter Verkerk
Elf vrienden zijn nu eigenaar van De Rijnbar in Amsterdam: 'Opeens hadden we een kroeg'
Zeeuwse hotelier Pieter van de Woestijne voegt Duinheuvel en Wilhelmina samen tot Strandhotel Domburg
Nieuwe chef-kok bij TOZI in Amsterdam: 'Eten is grotendeels delen'
Heineken pioniert met duurzaam tankbiertransport: 'In 2030 volledig groen'