
Ondernemers
6 lessen van horeca-familiebedrijven: 'Heb schijt aan alles'
6 lessen van horeca-familiebedrijven: 'Heb schijt aan alles'
Raul Lansink: ‘Wat je in de horeca leert, kan AI je niet afnemen’
Café De Brasserie in Emmen: van bruin café tot geliefde klassieker
EVE Scheveningen opent in iconisch pand aan de boulevard
'Steeds meer horecaondernemers besteden personeelszaken uit'
Kim van der Klooster en Mitchel de Deugd openen Vertu in Dordrecht
Advocatuur is de nieuwste cocktailbar van Amsterdam
Fat Phill’s opent 22e vestiging in Rotterdam Alexandrium
Hubert-Jan van Catz nieuwe general manager Motto by Hilton Rotterdam
Bierstijlen op de kaart: nuttig of achterhaald?
Altijd schone en gepoleerde glazen bij restaurant Bisous in Amsterdam
In-house trainer: dé sleutel tot blijvende gastvrijheid
Susanne Hatje is nieuwe general manager Conservatorium Hotel Amsterdam
Nieuwe restaurants Utrecht: deze 12 zaken moet je zien
Summum opent in Zeewolde: ‘Verfijnd, maar zeker niet stijf’
Duizenden euro's extra omzet met cadeaubonnen? Zo doet de horeca het
Fabian Loveriks en Floris van der Sluis openen 1NUL8 Le Bistro, Rotterdam
The World's 50 Best Restaurants 2025: deze staan op nr. 51 tot 100
Timo en Danique over Restobar Mosa: 'Stads concept in De Bilt'
Conscious Hotels opent in september boetiekhotel in Utrecht
Patrick Beijk boekt al 20 jaar succes met Mr. Mofongo in Groningen
Bohemian Beach opent aan het IJsselmeer in Enkhuizen
Waarom gasten na 600 jaar nog steeds massaal naar ’t Goude Hooft komen
Haarlem krijgt luxe hotel in voormalig schoolgebouw: Hotel Palazzo
Loaded nacho’s: chefs delen hun recept
Romano en Serina Rijke, Bistro ’t Schippersrijk: 'Familieband is de basis’
Hotelketens vs. onafhankelijke hotels: waar verdien je meer?
Herman Cooijmans van Eden* kookt tegendraads: 'Ik vaar mijn eigen koers'
Waarom openen er steeds meer Franse bistro's?
Zoë en Ralph Jonker gaan Bistro LOF op Parc Broekhuizen leiden
Luxe hotel Van Oys Maastricht Retreat in Limburgse Eijsden is geopend
Kaagman & Kortekaas Amsterdam heropent op 1 juli met wijnkelder en bakkerij
Michiel en Sanne Huisman groeien met Teds All Day Brunch naar 15 locaties
Marriott Amsterdam viert 50 jaar als eerste Europese Marriott-hotel
Vermeer in Amsterdam vernieuwt concept met een wijnkamer
Restaurant STER in Rotterdam gaat dicht: 'Fine dining heeft het lastig'
'Een goed ingericht terras is het hart van elke horecazaak'
Horecagroep The Ugly Duckling opent Pizzabar Rosso op de Zuidas
Team Vanderveen* opent CUE in Amsterdam: luisterbar en restaurant
Little Bonfire opent in Amsterdam: combi van comfort food en kunst
The Roots opent in Barendrecht en introduceert 'pizza gastronomica'
Vier jonge ondernemers openen Restobar Harvey in Oud Rijswijk
Samen inkopen loont: 4 voordelen voor jouw horecazaak
Café Jacob in Amsterdam kent droomstart: 'Iedereen weet ons te vinden'
Hotel V opent in augustus aan Oosterpark in Amsterdam
Tim by Harries geopend in Rotterdam: verfijnd eten met zicht op de keuken
Fine-dining restaurant Mystique opent in Efteling Grand Hotel
Je hoeft niet altijd all-in te gaan: fine-dining zaken passen concept aan
Zondagmiddag-party's in de horeca in opkomst: 'Uitverkocht in 3 minuten'
Tweedehands met karakter: volop sfeer bij Wilskracht in Rotterdam
Snel, sappig en winstgevend: Smashburger-succes bij Zee en Zon
Festival Bite of Amsterdam van 13 t/m 15 juni in Amstelpark, Amsterdam
Bar Bocht in Rotterdam geopend door eigenaren restaurant Rotonde
De Echoput en Jonathan Zandbergen openen het Wild Atelier in Hoog Soeren
Laat geld niet liggen: zo benut je cadeaubonnen in de horeca optimaal
Zo werkt Triptyque* in Wateringen aan de toekomst van fine dining
Randy Karman opent restaurant Renvy in hotel Andaz in Amsterdam
Papillon opent in Amsterdam-Noord: nieuw restaurant met bakkerij
Van ontbijt tot dessert: zó zet je vega(n) op de kaart!
Gastrobar bites zijn hot: 'De borrel is het nieuwe diner'
Frank Faber van Hotel Faber: ‘Zoontje van de baas, tot ik mij bewees’
Maresia opent begin juli in Utrecht als Wine & Seafoodbar
Werken in de hotellerie? Hotelbranche betaalt 4% meer dan horeca-cao
Moeke groeit door: herbergsfeer en herkenbare kaart mateloos populair
Waarom Doyy Eindhoven terugkwam op besluit om weekend dicht te zijn
Werken met ZZP'ers in de horeca zonder risico op schijnzelfstandigheid? (tips)
Restaurant Juhique in Amsterdam: warme, knusse huiskamerbistro
Nieuw systeem: zo opent jouw gast de hoteldeur met één swipe
Restaurant Flicka* in Kerkdriel sluit eind 2025 voorgoed de deuren
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 41 zaken openden onlangs
Robert Vanhees verruilde Apple voor zijn favo restaurant Bouchon d’en Face
Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider
Steeds minder jongeren kiezen voor een carrière in de horeca
Hotel De Zeevaartschool opent op historisch erfgoed in Vlissingen
Alexander Wong doorbreekt Chinese tradities met Xin in Rotterdam
Zo blijft Hotel Central al 120 jaar geliefd in Den Bosch
Zoek de spanning op met sake: 'Makkelijker te combineren dan wijn'
Soenil Bahadoer opent 1 juli restaurant GEM in Kasteel Gemert
Stuur keuzes van gasten met hulp van neuromarketing: zo verleid je het brein